bivši muž kaje ostojić
Svet

10 Aprila, 2022 10:00

Bivši muž sve otkrio: “Kaja je počinila greh i zločin”

Bivši muž Kaje Ostojić otkrio veliku tajnu!

Nakon što je uhapšen nekadašnji menadžer i kum pevačice Katarine Ostojić, Dušan Banjac, za medije se oglasio i Nikola Dragojlović, Kajin prvi muž, sa kojim ima ćerku Nikolinu.

Nisam očekivao da će Katarina da me optužuje dok sam u zatvoru,  ona vrlo dobro zna koje sam stvari uradio za nju i naše dete. To se olako zaboravilo, a posle se po meni pljuvalo. Bio sam jedan od najboljih studenata na Pravnom fakultetu, a posle sam krenuo nekim drugim putem. To je sve iza mene. Svi znaju da sam hrabar, srčan, korektan i čovek koji mnogo voli svoju ćerku.

Pročitajte: Bivši muž Kaje Ostojić nije jedini koji bio napadan!

Nikola Dragojlovic Sova

Rajko Ristić

Kada si se poslednji put video sa ćerkom?

Video sam Nikolinu kad sam pušten na slobodu, prvo smo se čuli putem društevnih mreža. Našli smo se u Beogradu, došla je kod mene. Nakon 15 godina smo bili na večeri u Skadarliji, opustili smo se i divno proveli. Tada smo napravili neku zrelu komunikaciju, ali sam kasnije primetio da je mala pod uticajem majke, naročito po onome kako me u medijima predstavlja. Ima gard prema meni, čak je to pokazala i u društvu naših prijatelja u prodičnoj kući, a mi to ne tolerišemo. Ipak sam ja njen otac, iako je odrastala uz Kajine momke. Ja sam kao osuđenik koji nema pravo ni na šta! Tu priču mogu da zaborave, ona i majka. Došlo je vreme i za moju stranu priče i istinu.

Da li joj Kaja brani da bude sa tobom u kontaktu?

Sada nemam kontakt sa Nikolinom, ona je blokirala kako mene, tako i moju porodicu. Dva puta je to uradila, a ne znam zbog čega i da li ju je neko na to naveo. Moja majka veoma teško sve ovo podnosi, iako je veliki borac. Hrabro je izdržala 12 godina moje robije, a sad i ovo sa unukom. Porodica se suzdržala da nijednom ne progovori za medije, to je za poštovanje. Katarinini roditelji su isto pošteni ljudi, ne želim da ih uvredim. Nikolina je na mene nasledila inteligenciju, u to sam siguran, a neke osobine ima i na majku. Lepa je, pametna, ali i namazana, to mi se sviđa. Imala je i ona teško detinjstvo. Spreman sam da uradim sve za nju, ali da počne da me gleda kao oca, a ne kroz prizmu koju je postavila Kaja. Ona je neko i nešto, a ja sam ništa. Ako s druge strane ne bude želela da se viđamo, poštovaću i to. Neću samo da dozvolim da me prave budalom.

Bivši muž Kaje Ostojić otkrio u kakvim je odnosima sa ćerkom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Katarina je u medijima istakla kako nikada nisi brinuo o Nikolini?

Iz zatvora sam joj slao poklone, koliko god sam mogao. Imam dokaze. Nisam čovek koji ima milione, ali sam uvek kupio lep i dostojan poklon. Mislio sam na nju. Kad sam izašao na slobodu, uplatio sam novac na njen račun, mogu to i dokazati. Nakon krštenja sam u zatvoru uz pomoć prijatelja napravio ikonu Svete Petke (duborez u orahovom drvetu), sačuvao je i na kraju joj predao, kada je došla u moju porodičnu kuću. To je bio specijalan poklon, iako me nisu ni obavestili o krštenju.

Kum tvoje naslednice je uhapšeni mendažer Duško Banjac, koliko te boli to što nisi znao za krštenje?

Prvenstveno mi se nije dopalo zato što mene kao oca tog deteta niko nije obavestio da će je krstiti. To je veliki greh i zločin. Hrišćanin sam, pravoslavac. U tom duhu sam odgajan, znam šta je red. To zna moja majka, pokojni otac i stric. Ne poznajem tog Duleta Banjca, ne želim da komentarišem takvu osobu. A kasnije sam saznao da je taj čovek optužen za podvođenje, za mene je to dno života.

Kaya i Junior Jack

Instagram printscreen

Šta misliš o Kajinim izabranicima sa kojima je odrastalo tvoje dete?

Za Džuniora Džeka mogu samo da kažem reči hvale. Uradio je za moje dete mnogo, on je gospodin čovek. Skidam mu kapu i poštujem ga. Zahvalan sam mu na svemu. Matea ne poznajem, ne znam čak ni o kome se radi. Ne pratim Kajine bivše, niti sadašnje muževe. U novinama se spominju stalno neki muževi, pa se vraćaju na mene, na našu svadbu. Pa, zašto onda Kaja plasira takve stvari medijima, kad sam najgori čovek na svetu? Kontradiktorno je veoma. O toj ženi nikada nisam loše pričao, niti sam Nikolinu okretao protiv majke.  – završava priču za SVET bivši muž Kaje Ostojić.

FOTO: RAJKO RISTIĆ