Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića
Svet

May 25, 2022 15:07

By

Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina: Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

Bivši muž Suzane Jovanović se godinama nije javljao

Sin Suzane Jovanović pre nekoliko dana venčao se sa dugogodišnjom devojkom Tijanom, a njegova majka i očuh Saša Popović pobrinuli su se da mladencima ovaj dan učine nezaboravnim.

Glamurozna proslava, na kojoj je prisustvovalo preko trista zvanica, upriličena je u jednom od najekskluzivnijih beogradskih restorana.

Bivši muž Suzane Jovanović nestao je iz Danijelovog života

Tijanino i Danijelovo venčanje uveličale su i brojne poznate ličnosti. Međutim, svi su se pitali da li je među zvanicama bio i njegov otac, bivši muž Suzane Jovanović. A, odgovor na to dala je upravo pevačica:

Suzana Jovanović

Instagram printscreen

Pročitajte: Otkriveni svi detalji paprenog svadbenog poklona: Evo šta su Suzana i Saša poklonili sinu za venčanje

‒ Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla – otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka – ispričala je Suzana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN