Život Suzane Jovanović svet novine svet portal
Svet

June 20, 2024 20:45

By

Bez srca uradio nešto što ne bi nijedan otac: Život Suzane Jovanović zauvek obeležila tužna priča

Bivši muž Suzane Jovanović nije bio prisutan na Danijelovom venčanju

Najlepši dan u životu Suzaninog sina Danijela danima je bilo tema domaćih medija. Danijel, koji je inače producent na Grand televiziji, oženio se dugogodišnjom devojkom Tijanom, a na raskošnoj proslavi upriličenoj u jednom od najluksuznijih beogradskih restorana okupile su se brojne estradne ličnosti. Međutim, bez obzira što pevačica sada živi bajku, bivši muž Suzane Jovanović naneo joj je tugu pre mnogo godina zbog čega ga se na bitan datum njegovog sina niko nije setio.

Bivši muž Suzane Jovanović nije bio prisutan na Danijelovom venčanju – Niko ga se nije ni setio, priznaje Suzana

Iako je venčanje sina Suzane Jovanović proteklo u najboljem redu, Suzana je u intervjuu otkrila da tog dana ni u jednom trenutku nisu pomislili na Danijelovog biološkog oca.

Bivši muž Suzane Jovanović svet novine svet portal

Ata images

– Ne, ne, nijednog sekunda se nismo setili njega. Nemamo kontakt sa njim mnogo godina. Nije se javio ni sada i verujem da neće nikada. Danijelu je Sale i otac, i prijatelj, i saradnik, i sve što je naučio naučio je od njega. Sale mu je usadio prave vrednosti i sve što danas ima, ima zahvaljujući njemu. On mu je otac i više od toga. Među njima vladaju poštovanje i ljubav. On je dete drugog čoveka, ali kao što sam u više navrata rekla – otac nije onaj koji napravi dete, već koji ga odgaja i izvede na pravi put i od njega napravi čoveka – ispričala je Suzana.

Suzana je otkrila i da su ih zaboleli natpisi, ako i priče koliko su novca zaradili na svadbi.

Bivši muž Suzane Jovanović svet novine svet portal

Foto: Rajko Ristić

– Najpre, jako je degutantno pričati o ciframa, a pisalo se da su deca dobila 100.000 evra za svadbu u poklonima! O tome nema ni govora, daleko je to od te cifre. Druga stvar, čitala sam da se pisalo da deca zajedno nemaju “pet dana škole”. Moram ovom prilikom da kažem da su naša deca jako školovana – pisao je Kurir svojevremeno.

Pročitajte Majčino oko zaplakalo – Sin Suzane Jovanović oženio prelepu Tijanu, prvi ples će vam izmamiti suze (video)

– Danijel je završio školu za inženjera zvuka u Ljubljani, a snaja Ekonomski fakultet. Oni su akademski građani, ostvareni, sa visokim školama i jako je maliciozno da se tako piše – otkrila je Suzana. Bivši muž Suzane Jovanović davna je prošlost te pevačica koja je presrećna u braku sa Popovićem o retko govori.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images