bivši muž tanje savić
ŠOK

June 27, 2022 10:00

By

Prvo ih je oteo a sad neće da čuje za njih: Tanja Savić otkriva detalje nove agonije s Dušanom i sinovima

Bivši muž Tanje Savić navodno ne kontaktira sinove

Popularna pevačica Tanja Savić koja je u s bivšim mužem proživela agoniju, sada je otvorila dušu i otkrila da se ne čuje sa Dušanom, ali da on retko kad komunicira i sa njihovim sinovima koje je pevačica uspela da vrati iz Australije, nakon što je Jovančević pobegao sa njima bez pevačicinog znanja.

Pročitajte: Osmeh se vratio u njen dom – Tanja Savić će ovaj Uskrs pamtiti do kraja života, ovo je razlog

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Ono što nam stalno treba je taj neki unutrašnji mir, koji ja nemam. Pisalo se svašta u vezi Dušana i mene, primirlo se to, ne zove me, ne piše mi i to mi najviše odgovara. Nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga, jer sam takav roditelj koji bi voleo da ostane u kontaktu i sa drugom stranom, ipak mi imao dvoje dece. Prosto je prinudno da pričamo i da pita za decu, da mu ja dajem odgovore i da se deca čuju s njim, ali on ne pita, on je taj koji ništa ne pita. Čuje se sa decom preko “Snepčeta”, ali vrlo retko – otkriva pevačica, pa nastavlja:

Pročitajte: Tanja Savić pretrnula od straha – Nakon Dušanovih pretnji unajmila obezbeđenje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– To je uglavnom ono: “Da li vas neko povređuje, da li imate neke modrice“, takva su pitanja od njega, jer šta god da deca napišu, on uzme i skrinšotuje, ne bi li to iskoristio protiv mene na sudu. Mislim da je najpametnije, ako bude gledao ovu emisiju, želim da mu kažem da se opusti, da zove svoju decu, to će im mnogo značiti za dalju budućnost. Ne brine se on za mene, hvala Bogu – istakla je Tanja u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: ATA images