tanja savić
Svet

29 Jula, 2021 17:01

Bivši muž Tanje Savić izneo JEZIVE detalje! Javnost u ŠOKU, pevačica godinama MALTRETIRALA sinove?

Bivši muž Tanje Savić tvrdi da je pevačica, dok su zajedno živeli, maltretirala sinove Maksima i Đorđa!

Bivši muž Tanje Savić izneo jezive detalje!

Medijski rat između pevačice Tanje Savić i Dušana Jovančevića ne jenjava. Ovoga puta Dušan se oglasio i izneo nove optužbe na Tanjin račun, pa je otkrio u kakvim je odnosima sa sinovima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Deci sam kupio novi „ajfon“ da me kontaktiraju kada žele i da bismo ostali u kontaktu sa ostalom porodicom i prijateljima iz Australije. Kada je Tanja videla telefon, izbrisala je sve podatke, ugasila ga i oduzela ga od dece. Poslednji put kada smo se čuli nisu ništa posebno rekli, ne mogu slobodno da pričaju od nje, jer posmatra naše razgovore, ucenjuje ih i diriguje kako da mi odgovore. Svaki naš razgovor snima, ne znam zašto to radi, postala je kvarna i podmukla osoba, ne prepoznajem je – rekao je Dušan za Objektiv i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Tanja pred decom govori svašta o meni, naziva me ružnim imenima, govori da sam konj, budala i slično. Onda me deca brane, jer im je žao, pa njoj govore takve stvari. Možda je kod nje u kući bilo normalno da majka tako ponižava oca, u mojoj porodici majka je poštovala oca, i obrnuto – kaže Jovančević koji tvrdi da je Tanja u više navrata maltretirala sinove:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Bivši muž Tanje Savić šokirao javnost!

Kada su bili mali, zatvorila ih je u sobu, bili su u mraku, vrištali su i plakali, a Tanja im nije dala da izađu, držala je bravu. Kada sam čuo vrisku, skočio sam sa fotelje i otišao gore da vidim o čemu se radi. Nije mi bilo dobro, rekao sam joj da to nikada više ne radi. Dok smo živeli u Australiji, 2017. godine ujela je Đorđa za obraz, sutradan kada je otišao u školu, učiteljica je videla modricu i prijavila. Kasnije tog dana policija se stvorila na vratima i morali smo da dajemo izjavu. Sramota me je da pričam šta sam sve doživeo pored nje – zaključio je Dušan za pomenuti medij.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ