Operacija Vesne Zmijanac
Svet

3 Septembra, 2022 20:21

Vesna je bila drugi izbor: Nikolijin otac je pre Zmijančeve hteo da ženi ovu pevačicu

Bivši muž Vesne Zmijanac hteo da ženi Zoricu Brunclik

Osamdesetih godina najzapaženiji par na estradi, bili su Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš. Ipak, brak im je potrajao kratko, a kako Kemiš kaže, čim je upoznao Zoricu, odlučio je da na brak sa Vesnom stavi tačku. Nije bilo prevare, ali ni zle krvi, piše Story.

Pročitajte: Halid Muslimović otkrio kakva je Vesna Zmijanac u krevetu – Kao žena me nije privlačila, palio sam se na Zoricu Brunclik

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели estradnimuzickivremeplov (@estradnimuzickivremeplov)

Ipak, Zorica Brunclik o Vesni Zmijanac u nekoliko svojih intervjua iznela je šokantne detalje:

– Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Upoznala sam je kao pevačicu koja je pevala po vašarima i imala samo dve pesme. Onda je upoznala Kemiša, za njega se udala. Ja sam im čak bila na svadbi, nosila poklon. On joj je dao prelepu pesmu „Nevero moja“, a ubrzo su se razveli – kaže Zorica koju je godinama pratio glas da je Vesni preotela Kemiša.

Pročitajte: Vesna Zmijanac poručila Kemišu – Nismo ti i ja još završili

Ata images

Zorica Brunclik o Vesni Zmijanac danas govori samo najbolje i njih dve imaju korektan odnos, ali je svojvremeno u jednom intervjuu koleginici zadala bolan udarac:

Mene su svi hteli da žene i svi su hteli decu da im rađam, do Jovanovića, koji „gol dade“ Vesni Zmijanac – rekla je Zorica ranije za Svet.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: INSTAGRAM