Bivši muž Zlate Petrović
Svet

24 Januara, 2023 17:00

Teško je bilo izdržati bez nje: Peja i Zlata ponovo zajedno, niko srećniji od naslednika FOTO

Bivši muž Zlate Petrović otkriva detalje privatnih veselja čiji je organizator

Zoran Pejić Peja voditelj je emisije “Pesmom za dušu” na Grand televiziji, ali i famoznih romskih svadbi i privatnih veselja po dijaspori već punih 30 godina, čije tajne sad otkriva.

Pročitajte: Užas u porodici – Zlata Petrović izbacila sina iz kuće,ovo su razlozi

ATA images

– Ja sam mercedes za svadbe i veselja, ali bude tu svega i svačega. Recimo, zovu me na veselje u Đenovi, dolaze multimilioneri, biće para samo tako. Naveli mi imena gostiju, vidim biće dobra zarada. Ja sve organizovao, doveo pevače, orkestar, krenulo veselje, vidim ima para ali nije kao što smo navikli. Odradili smo dva dana, a kad sam isplatio pevače, muzičare, hotel, karte, bio sam u minusu sto evra. Svi sve dobili pare, samo ja nisam.

Pročitajte: Majka kakvu bi svaki sin poželeo – Zlata Petrović se napila sa Jovanom i njegovim društvom

ATA images

Ipak u ovom intrvjuu za naš časopis SVET nismo odoleli a da Peju ne pitamo i o bivšoj supruzi Zlati Petrović te kako je izgledala saradnja sa njom kad su se razveli.

– To je bilo jako interesantno ljudima. U Beču sala prima 1.200 gostiju, gazda zove mene u julu, pita da radim doček Nove godine. Dogovorimo se, on donese kaparu, ali isto to uradi i sa Zlatom. Meni ne govori za nju, njoj ne priča za mene. To je bio naš prvi nastup posle razvoda. Narod je samo čekao svađu i šta će da se desi. Ma mi smo uvek bili i iskreni drugari. I na Farmi. Kad mi je Vendi nešto rekla Zlata skočila da je ubije. Zlata živi 500 metara od nas ovde u Mirijevu. Krene na pijacu, pa se sretnemo svi. Moja Dragana baš voli Zlatu, a i ona nju – bio je iskren Peja koji je već više od pet godina je u braku sa 25 godina mlađom Draganom.

Pročitajte: Zlata Petrović progovorila o Popoviću i Nedi Ukraden – Sve znam, nakon nje sam bila sa njim, ovo su detalji

ATA images

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images