Svet

12 јула, 2022 09:00

Slaba na harmonikaše: Bivši suprug Zorice Brunclik bio je ovaj poznati muzičar (foto)

Bivši muž Zorice Brunclik bio je ovaj harmonikaš

Pre nego što se 1985. godine udala za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, sa kojim neguje jedan od najdužih i najskladnijih brakova na javnoj sceni, Zorica Brunclik imala je prilično turbulentan život.

Prvo dete, ćerku Mariju, rodila je sa 18 godina, u vanbračnoj zajednici, sa muškarcem čiji identitet nikada nije otkrila. Udavala se tri puta, a zanimljivo je da su svi njeni izabranici bili – harmonikaši.

Pročitajte: Ćerka Zorice Brunclik otvorila dušu: Ovo je prava istina o njihovom odnosu

Printscreen

Prvi suprug Zorice Brunclik bio je Zoran Tutić, šef orkestra sa kojim je tada nastupala. Njihov brak nije dugo potrajao, ali su dobili sina Đorđa, koji je danas oženjen i otac je dvoje dece, ćerke Maše i sina Đorđa.

Bivši suprug Zorice Brunclik bio je i on

bivši muž zorice brunclik

Youtube

Drugi put je rekla „da“ harmonikašu Ljubi Kešelju, sa kojim ima ćerku Miljanu.  O tom braku nerado govori u intervjuima. Ipak, jednom prilikom istakla je da se posle njihovog razvoda otac nije previše interesovao za ćerku, što je on demantovao tvrdeći da se čuje sa Miljanom.

Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda: Zorica Brunclik otkrila zbog čega je Kemiš hteo da je ostavi

Ivan Vučićević

Kada je upoznala Miroljuba Aranđelovića Kemiša, nije ni slutila da je on pravi čovek za nju.

‒ Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi je ruku kao nekoj tetki ‒ ispričala je u jednom intervjuu i otkrila da je ona preduzela prvi korak ka njihovom zbližavanju.

‒ Ubiće me što ovo pričam. Bili smo zajedno na koncertu, a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem da ga potražim i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola, a oko njega deset lepotica. Pitala sam ih – šta radite vi sa mojim mužem.

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: Rajko Ristić