Bivši partner Ilde Šaulić
Svet

10 Novembra, 2022 11:30

Ilda Šaulić godinama krila svoju prošlost: Ovog, 30 godina starijeg čoveka, volela je pre Bojana

Bivši partner Ilde Šaulić bio je poznati biznismen

Brak Ilde Šaulić sa suprugom Bojanom Vučkovićem traje već toliko dugo da su mnogi verovatno zanemarili činjenicu da je pevačic imala ljubavni život i pre njega. Naime, sada je otkriveno ko je bivši partner Ilde Šaulić i ono što je tu kontroverzno jesu njegove godine. Navodno je dosta stariji od Ilde ali im to nije smetalo da u vezi uživaju čak punih deset godina a ta ljubav je bila dosta jaka. Pevačica ne krije da je postojao i taj deo njenog života.

Pročitajte: Savršeno mesto za beg od gradske gungule – Ovde Ilda Šaulić provodi vreme sa porodicom kada se uželi mira i tišine

Ata images

– Meni njegove godine nikada nisu smetale, naprotiv. Da bi veza dobro funkcionisala, muškarac mora da bude stariji od partnerke, jer je zreliji i zna šta želi od života – govorila je Ilda, koja je bivšeg izabranika upoznala preko zajedničkih prijatelja.

Bivši partner Ilde Šaulić navodno je uspešan biznismen a pevačicu je osvojio svim kvalitetima koje je nekada tražila u muškarcu, piše Story.

– Bila sam mlada, imala sam 20 godina. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, bivši partner mi je jakom ličnošću odmah privukao pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je s vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost, došlo je do razlaza. Sada idem dalje. Najbitnije je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika – govorila je pevačica a kao razlog raskida te veze navela je da se jednostavno umorila od čekanja.

Pročitajte: Ilda Šaulić se borila da ne obruka očevo prezime – Šaban se zbog ove ćerkine odluke nikad nije pokajao 

stil Ilde Šaulić

Ata images

– Neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša ljubav bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga on je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život je u tom trenutku imao drugi smisao – rekla je Ilda.

– Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim ne krunišete brakom, obično doživi krah – zaključila je Ilda.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES