Svet

27 Jula, 2022 10:00

Karleuša neutešna, čeka papire za razvod: Bivši suprug pored druge žene slavi ljubav i nazdravlja (foto)

Bivši suprug Jelene Karleuše srećan pored druge žene 

Bojan Karić, bivši suprug Jelene Karleuše, ljubavnu priču s pop divom započeo je 2004. godine. Na večnu ljubav zakleli su se u septembru da bi im se brak raspao nakon samo nekoliko meseci. Ubrzo nakon kraha, uspešni biznismen sreo je ljubav svog života, Mašu.

Pročitajte: Karleušin BIVŠI MUŽ se prepolovio – Evo kako danas izgleda Bojan Karić

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Karić (@bojankaric)

Bivši suprug Jelene Karleuše slavi ljubav

Bojan Karić za sve ove godine nikada nije rekao ni reč o njegovom i Jeleninom braku niti razvodu i nastavio je da živi mirnim i povučenim životom. U julu 2007. godine oženio se Mašom Nikolić, ćerkom čuvenog reditelja Bože Nikolića i sestrom pevačice Jovane Nikolić. Kruna njihove sreće bilo je i rođenje blizanaca Teodora i Tare. 

Pročitajte: Oglasili se Jelena i Duško – Tošić jasan po pitanju razvoda. Karleuša nemoćna i tužna poslala poruku koja tera suze na oči

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Karić (@bojankaric)

Bojan inače ne voli preterano eksponiranje pa je zbog toga fotografija sa suprugom Mašom izazvala oduševljenje. Zaljubljeni supružnici juče su proslavljali petnaestogodišnjicu braka a Karić je tim povodom objavio i njihovu zajedničku fotografiju uz emotivne reči:

Pročitajte: Jelena Karleuša objavila saopštenje – Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojan Karić (@bojankaric)

– Srećna godišnjica, moja ljubavi! Punih petnaest godina je prošlo kao tren, kao samo jedna godina. Radujem se za narednih hiljadu koje ćemo provesti zajedno – napisao je Bojan Karić.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images