Star

8 Oktobra, 2021 11:36

BLEDA KAO KRPA! Prve fotografije Marije Kulić nakon pregleda u Turskoj! (FOTO)

Marija Kulić nedavno je otputovala u Tursku kako bi obavila finalne pregled vezane za zdravstveno stanje koje je mesecima unazad bilo narušeno zbog opake bolest.

Prve fotografije Marije Kulić nakon pregleda!

Naime, rijaliti zvezda je pre nekoliko dana obradovala fanove kada je objavila da su rezultati skenera povoljni, a sada su isplivale prve fotografije Marije Kulić nakon pregleda u najsavremenijoj bolnici u Turskoj.

Pre svega hvala svima na divnim rečima podrške. Dobro sam, moje stanje je pod kontrolom. Ja sam borac i drugačiji rezultat nije bio opcija! Hvala poliklinici, što su sve vreme bili uz mene, što su za jedan dan zakazali pregled na PET skeneru i organizovali celo putovanje. Pregledala sam se u univerzitetskoj bolnici, koja je deo najveće zdravstvene grupacije u Turskoj. Imam samo reči hvale za bolnicu i osoblje, kako za doktore, tako i za prevodioce. Bolnica je opremljena najsavremenijim aparatima za onkologiju, rade vrhunski stručnjaci, školovani u Americi i što je najvažnije imaju 98% uspeha u lečenju, upravo zato sam se opredelila za ovu bolnicu – napisala je Kulićeva.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ