Scandal

November 28, 2020 18:00

By

Boba moli Novaka za OPROŠTAJ! Smatra da treba da se nađu i PORAZGOVARAJU!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Boba Živojinović se poverio bliskim prijateljima da ga grize savest što nije verovao u Novaka Đokovića, te da bi najviše od svega voleo da mu Nole oprosti!

Brena podržala muža!

Naime, godinama unazad u javnosti se priča o situaciji kada je Boba navodno sprečio sponzorisanje jednog Novakovog turnira tako što je navodno sugerisao sponzorima da Novak neće ostvariti rezultate, međutim, kasnije se ispostavilo da je debelo pogrešio. U to vreme Srđan Đoković mučio se da obezbedi novac za Novakove treninge i uopšte sve troškove koji za tenisere nisu nimalo mali, čak se i kod zelenaša zaduživao, a obratio se i pomenutom sponzoru kojem je Živojinović, navodno, sugerisao da ne ulaže u Novaka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Bobi je baš krivo zbog Novaka i te priče, želi da se to reši i da o tome porazgovaraju otvoreno – započinje izvor SCANDALA! i dodaje:

Baš se izjadao prijateljima da oseća potrebu da popriča sa Novakom i da ga zamoli za oproštaj. O svemu tome je pričao i sa Brenom i ona ga je podržala. Rekla mu je da je sigurna da mu Nole ništa ne zamera i da samo treba iskreno da mu se obrati, te da oči u oči jedan drugom kažu kako je zaista bilo, a ne da se i dalje sve svodi na priče koje kruže. Mislim da će Boba lično pozvati Novaka i da će se to rešiti. Nole ima veliko srce i nikome ništa ne zamera – završava naš izvor tabloida SCANDAL!.

Podsetimo, Srđan Đoković je javno prozvao Bobu i objasnio da mu se nije našao kao pomoć kada je Nole bio na početku karijere:

Pre nekoliko godina bio sam na korak od ugovora sa gospodinom Filipom Cepterom, koji je hteo da mom sinu postane mentor, sve dok se Živojinović nije umešao i ispričao mu da “Novak ima bolesno srce i petu, a da je Srđan Đoković nemoguć za saradnju. Gde je bio Boba prošle i pretprošle godine, kada nam je pomoć zaista trebala. Noletu sada ništa ne znače tapšanja po ramenu, sam se probio do vrha, bez ičije pomoći. A to što sad hvali mog sina, može da okači mačku o rep – izjavio je tada Srđan, pa ne čudi što Boba sada ima potrebu da otvoreno popriča sa Đokovićima i da im iznese svoju stranu priče.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/SCANDAL