Zdravlje Bobe Živojinovića
Svet

18 Oktobra, 2022 14:00

Boba Živojinović i Zorica Nakić ponovo zajedno, buran kraj ljubavi krunisan pomirenjem (foto)

Boba Živojinović i Zorica Nakić zajedno na uspomenama 

Jugoslovenski teniser Boba Živojinović, najveći šarmer, osamdesetih godina pao je na šarm lepe Zorice Nakić. Njihova dugogodišnja veza bila je jedna od nasjkladnijih u to doba te su godine 1985. dobili i sina Filipa. Međutim, kao grom iz vedra neba kada su svi čekali venčanje veka, usledio je raskid.

Pročitajte: Boba Živojinović se na vrhuncu slave viđao sa princezom Dajanom

Foto: Rajko Ristić

Mnogi su spekulisali da je povod za krah ljubavi, bilo Bobino poznanstvo sa Lepom Brenom, dok su oni koji nisu verovali u tračeve tvrdili da je razlog njegovo prečesto odsustvo od kuće. Bilo kako bilo, ljubav nije opstala, a dok je Zorica ovaj krah podnela jako teško, Boba je nešto nakon raskida uplovio u vezu sa Brenom, da bi svoju ljubav 1991. krunisali brakom.

Pročitajte: Lepa Brena nije jedina – Boba bio u zagrljaju i ove poznate pevačice (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Boba Živojinović i Zorica Nakić su nakon kraha ljubavi ostali u sjajnim odnosima, izmirili su se i krenuli dalje

Ipak, uprkos raskidu veze, Boba i Zorica ostali su u korektnim odnosima, kako bi njihov sin Filip imao zdravo detinjstvo.

Nakon što su shvatili da je vreme da život krene dalje, Zorica Nakić upoznala je svog sadašnjeg supruga s kojim je otišla u Ameriku. Filip je ostao sa Bobom i Brenom koja ga je prihvatilakao svog sina i priuštila mu sve što je ikada želeo. Mnoge godina kasnije, svi funkcionišu u savršenom skladu a često možemo pročitati u medijima da mnogi čak Brenu nazivaju svekrovom sadašnje Filipove suprugge Aleksandre iako mu ona nije biološka majka.

Pročitajte: Odmah je bilo jasno da tu nema ljubavi – Prija iznela istinu o svekrvama – Mnogo mi je teško

Brena i Zorica pre dve godine postali su baba i deda malog Aleksandra, a na svim porodičnim okupljanjima zajedno su uz svog sina, a drugima služe kao svetao primer da bivši emotivni partneri mogu ostati u dobrim odnosima čak i kada se ljubav završi, pisao je „Story“ svojevremeno.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / SVET

FOTO: Rajko Ristić