Boba Živojinović
Star

2 Jula, 2021 18:00

Boba Živojinović udario sankcije Breni! Dosta si trošila pare, sad se malo smiri!

Pokreće novi biznis!

Otkad je počela korona Brena i Boba Živojinović proputovali su ceo svet, od Francuske i Italije, pa sve do Amerike. Ipak, Boba je ovog leta rešio da povuče ručnu i da prestane da troši pare po svetu jer sprema ozbiljan biznis u Srbiji. Kako saznajemo, kad ga je Brena pitala gde će otići na odmor posle koncerta koji je prošle subote održala u Bugarskoj, on joj je rekao da ih ovog leta očekuje ozbiljan biznis vredan 50 miliona evra, te da moraju da ostanu u Beogradu do daljnjeg.

Radim ozbiljne investicije na Zlatiboru od skoro 50 miliona evra

Lepa Brena

Iako mnogi misle da je Brena cicija, to ipak nije tako! Njoj se baš osladilo da uživa sa Bobom po svetu i da troši pare u luksuznim restoranima i hotelima, gde samo ‘dobar dan’ košta 1.000 evra! Međutim, Boba joj je sada rekao da moraju da se primire jer treba da ulože veliki novac u biznis na Zlatiboru gde će on graditi luksuzne apartmane. Sve je spremno za početak izgradnje, a Boba je nedavno bio i u Majamiju gde je dogovorio još jedan veliki biznis. Iako ima više poslovnih partnera, ove investicije će ga koštati preko 10 miliona evra i zbog toga je objasnio Breni da sada nije poželjno da putuju, jer duže od godinu dana zbog korone nisu imali velike prihode – otkriva izvor za „Star“ i dodaje: “Brena je shvatila da je Boba u pravu, pa se i ona bacila na posao tako da će tokom leta imati mnogo koncerata”, završava naš izvor. Inače, Boba je javno potvrdio da se sprema za ozbiljan biznis.

Pročitajte: Boba isprozivao Popovića: Neko je dao pare za „Grand“, a neko mora da radi!

Lepa Brena

BRENA HTELA OPET DA PUTUJU, ALI BOBU ZANIMA SAMO BIZNIS

Možda neko misli da mi je vreme za penziju, ali ja sada radim ozbiljne investicije na Zlatiboru od skoro 50 miliona evra. To je veliki kompleks od 600 apartmana i jedan zatvorenog tipa. Sad krećemo i sa jednom investicijom u Majamiju koja je naša nekretnina, ali to mi se opet posrećilo. Neko kaže da sam ja rođen pod srećnom zvezdom i to je možda stvarno tako. Majami je do skoro bio grad koji poznat po Skarfejsu, ali sada mnogi prelaze da žive tamo i cene nekretnina su mnogo skočile – objasnio je Živojinović.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ