svet

March 23, 2016 17:12

By

Boban Rajović: Maja Marijana mi je ostavila ožiljak

Boban i Maja (1)

Gostujući u emisiji kod Maje Marijane, Boban Rajović, je sa gledaocima podelio interesantnu priču o tome kako su se njih dvoje upoznali a zatim dodao kako i danas nosi ožiljak koji mu je napravila upravo Maja Marijana.

“Vidite, ovaj ožiljak na ruci mi je Maja Marijana napravila”, rekao je Rajović, a na njenu opasku da mu ona nije ništa uradila, koliko može da se seti, Rajović je nastavio priču:

“Sedeli smo u jednom klubu u Podgorici, malo smo više popili a onda je krenula tvoja pesma “Bio mi je dobar drug” koja me toliko pogodila da sam rukom zdrobio čašu i otuda je ovaj ožiljak.”

Boban 1

Pored toga, priznao je da je puno njegovih pesama ustvari biografskih i da često učestvuje u pisanju pesama, od kojih je neke, poput “Latice od ruža”, “Ubij me ti” i “Na dan kad si rođena” posvetio supruzi Dragani, dok je vešto izbegao odgovor na pitanje kome je posvetio pesmu “Pričaj mi o sebi”.

Inače, Rajović je u emisiji govorio i o velikom koncertu koji će održati 15. aprila u Spaladium areni u Splitu, za koji su karte skoro rasprodate.

AUTOR: svet.rs

FOTO: facebook/Pr team