Brena i Boba
Scandal

14 Avgusta, 2021 16:00

Bobini rođaci tvrde: „Ovo je Brenino PRAVO LICE!”

Kako SCANDAL! saznaje, dalji rođaci Bobe Živojinovića na samom početku njihovog braka jedva su našli zajednički jezik sa Lepom Brenom!

Bobini rođaci tvrde da su prošli pakao!

Naime, oni su tada mislili da je Brena umišljena zvezda koja će ih gledati sa visine, te da će potpuno odvojiti Bobu od bliske familije, ali su se ipak kasnije uverili da su bili u zabludi.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Na početku, kad su se tek venčali, Boba jeste gledao samo u Brenu, ma dalje od nje nije video ništa, ona je bila i ostala njegova boginja – započinje izvor Scandala! i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

PROČITAJTE: Prvo Tesla pa BRENA! Pevačica otvara MUZEJ u svoju ČAST!

Zato smo mislili da je ona kriva što nam se Boba ne javlja i što nas ne posećuje, međutim, Brena je jedna divna žena koja o svemu misli. Brzo je ona sama počela da opominje Bobu da ne sme da zaboravi na svoje rođake i da mora sa svima da se viđa s vremena na vreme. Često nas je zvala da dolazimo kod njih na večere, slavlja ili bez povoda, čisto da se okupimo. A da i ne pričam o tome koliko nam je pomagala i kako je uvek svima izlazila u susret. Zaista je divna žena vredna poštovanja, naš Boba je srećan čovek – završava izvor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ