Jovana Ljubisavljević i Bogdan Srejović
Svet

27 Avgusta, 2022 21:30

Isplivao dokaz: Bogdan Srejović bacio oko na bivšu zadrugarku, ovo ga je odalo (foto)

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović pre nekoliko meseci okončali su ljubavnu vezu, ali ako je suditi po fotografijama koje ovih dana kruže društvenim mrežama, beogradski ugostitelj sada je bacio oko na bivšu zadrugarku.

Bogdan Srejović neće više da solira

Kako se šuška po gradskim kuloarima, Srejović je pre nekoliko dana u jednom beogradskom lokalu upoznao misicu Jovanu Ljubisavljević koja je nedavno raskinula vezu sa Stefanom Karićem. Bogdan i Jovana, navodno, su se upoznali, popili piće, ali ništa više od toga se između njih nije desilo.

Pročitajte: Bogdan Srejović pronašao utehu – Više ne pati za Cecom

Iako se ni Jovana ni Bogdan nisu oglašavali ovim povodom veliku pažnju privukla je činjenica da su se njih dvoje zapratili na društvenoj mreži Instagram, što ranije nije bio slučaj. A da li je u pitanju samo jedno prijateljstvo u nizu ili pak ima istine u gradskim spekulacijama, ostaje nam da vidimo.

Pročitajte: Više nije dobrodošla u vili? Osman progovorio o raskidu Stefana i Jovane – Ljubav kad nestane, sva vrata se zatvore

Podsećanja radi, Bogdan Srejović našao se u žiži interesovanja zbog veze, a potom i raskida sa folk divom Cecom Ražnatović. S druge strane, Jovana je nedavno stavila tačku na odnos sa Stefanom Karićem sa kojim je bila u ljubavi skoro dve godine, a vezu su otpočeli prilikom zajedničkog učešća u rijaliti programu „Zadruga”.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: RAJKO RISTIĆ