Bogdana Ražnatović nakon porođaja
Svet

May 6, 2023 20:00

By

Bolovi su nepodnošljivi: Bogdana nakon porođaja ne može na noge, svi su uz nju, Veljko zanemeo od šoka

Bogdana Ražnatović nakon porođaja odmara

U porodici Ražnatović je vanredno stanje! Mali Krstan je sve opčinio, a tata Veljko je van sebe od sreće. On bebi menja pelene, ume i da ga okupa, mada im sad dolazi babica, uglavnom čini sve da se Bogdana što manje napreže. Zbog carskog reza ona se neće vratiti u formu najmanje mesec dana, a za to vreme mora što više da odmara i leži, da ne podiže ništa teško, da ne ide uz i niz stepenice…

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović, rodila malog džina – Ceca ne krije sreću zbog dolaska unuka FOTO

Bogdana Ražnatović nakon porođaja

ATA images

Budući da Bogdana još uvek oseća bolove u rani na stomaku ali ne želi da uzima analgetike da bi dojila sina, Veljko je na sebe preuzeo sve obaveze oko mališana. Menja pelene, hrani ga, kupa, a ništa od navedenog mu ne pada teško, naprotiv, izuzetno je poletan a kada nastupe problemi i nešto u šta se ne razume ima sa kim da se posavetuje jer je kuća puna.

Pročitajte: Dirljiva scena u domu Ražnatovića, stigao je dečak – Bogdana pokazala kako se mali Željko slaže sa bratom VIDEO

Bogdana Ražnatović nakon porođaja

Promo Blic TV

Sva sreća što su tu i Ceca i Lidija, obe su podigle decu i lako im je da pomognu oko bebe, ali od Veljka njih dve ne mogu da dođeu na red. On je presrećan što ima dva sina, to je želeo svim srcem jer on nije odrastao pored oca i taj odnos mu nedostaje celoga života – ispričao je izvor blizak porodici.

Pročitajte: Bogdana ispunjava Veljkovu najveću želju – Zakazala je porođaj na ovaj bitan dan za porodicu Ražnatović

Bogdana Ražnatović nakon porođaja

Ata images

Tata Veljku mnogo pomaže i stariji brat Željko koji je ozbljino shvatio tu ulogu i trudi se da što više vremena provodi sa malenim Krstanom. Verujemo da Bogdana Ražnatović nakon porođaja uživa u porodičnim prizorima koji joj pune srce i dušu, a uskoro će u dom najveće pevačke dive stići još jedna beba i to devojčica, koju će na svet doneti Anastasija početkom oktobra.

AUTOR: SVET

FOTO: Blic TV