svet

3 Juna, 2020 10:47

Bogdana se PORODILA! Ceca iskeširala 4.000 evra!

Bogdana Ražnatović se porodila. Na svet je donela sina kojem su dali ime Željko. Ceca Ražnatović odrešila je kesu za porođaj snajke Bogdane Ražnatović. Balkanska zvezda, saznajemo, daje 4.000 evra za usluge u privatnoj bolnici na Novom Beogradu gde će se supruga njenog sina Veljka Ražnatovića  porodila.

VELJKO JOŠ NIJE ODLUČIO HOĆE LI PRISUSTVOVATI POROĐAJU

U tu cenu, osim carskog reza kojim će biti obavljen porođaj, uračunat je i boravak na klinici, anestezija, vakcine za bebu, nega lekara, lekovi, kao i obroci za porodilju. U cenu nije uračunato prisustvo oca na porođaju, kao i zaseban apartman. To se dodatno naplaćuje. Ukoliko Veljko bude želeo da prisustvuje porođaju, to će ga koštati još 12.000 dinara, a ako odluči da ostane sa ženom i detetom u bolnici, moraće da doplati 10.000 dinara po danu, koliko košta dnevni smeštaj i za porodilju u bolnici, piše Espresso.

PROČITAJTE JOŠ: Veljko NE MIRIŠE Bikovića OD RANIJE! Ceca ODLUČILA ko će glumiti ARKANA!

PROČITAJTE JOŠ: Kaća Grujić sa NOVAKOVIM bratom! Hoće da bude snajka ĐOKOVIĆIMA!

PROČITAJTE JOŠ: SVET otkriva! Andreana Čekić ŠUTNULA verenika!

Prema našim saznanjima, Veljko će sve vreme biti na klinici, ali nismo saznali da li je prisustvovao samom činu porođaja. Koliko će koštati njegov dolazak u bolnicu, nije poznato, ali ugledni lekar je pristao na Cecinu molbu, iako se povukao iz posla kada je otišao u penziju 2017. godine.
– Na tu temu zasad ništa neću da pričam – kratko je rekla pevačica kada je bila juče u Palati pravde na suđenju sa koleginicom. Inače, u porodici Ražnatović sve je spremno za slavlje kada mali Željko bude došao na svet.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ / SVET