Star

September 13, 2020 21:00

By

Bogdana VRIŠTALA kad su UDARALI Veljka!

Veljko Ražnatović je u petak uveče deveti put trijumfovao kada je nokautirao Ukrajinca Denisa Kozakova već u drugoj rundi!

Bogdana pola meča nije mogla da gleda!

U prvom redu su ga bodrili supruga Bogdana, kao i tast Bogdan i tašta Danijela, ali i Bogdanine sestre Bojana i Nataša. Anastasija je sedela odmah iza njih sa suprugom tetke Lidije, Predragom Ocokoljićem i njihovim sinom Viktorom.

Svi su bez daha pratili meč i bili uzbuðeni, a najviše je vrištala Bogdana kojoj nisu prijali udarci koje je primao Veljko. Na sreću, njen muž je bio brz i efikasan, pa borba nije dugo trajala!

Inače, od kada su započeli ljubavnu vezu Bogdana je Veljkova najveća podrška i nijedan meč do sada nije propustila. Iako je Ražnatović imao veliku želju da na njegovom meču u prvom redu bude i sin Željko, ipak su na kraju odlučili da je još rano za to.

Kako saznajemo, Ceca je ostala da čuva unuka, a meč je pratila na TV-u jer se uživo prenosio. Nakon proglašenja pobede, Bogdana je prva prišla svom mužu i izljubila ga, a zatim i cela porodica Rodić, kao i Anastasija koja je bila ponosna na svog brata!

Na bokserski meč došao je i Mirko Šijan koji nije želeo da sedi u prvim redovima, veæ je sve vreme stajao sa strane i pratio Veljka u ringu.

„Ono što sam obećao to sam i uradio, sad juriš na evropski tron. Ovu pobedu posvećujem srpskom narodu u Crnoj Gori!”, izjavio je Veljko nakon devete pobede!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR