Bojan Lexington
Svet

2 Avgusta, 2022 09:12

Bojan Lexington je zbog ove žene ostavio sve: Važio je za najboljeg čoveka na estradi, a onda je uradio nešto neočekivano

Bojan Lexington oduševio je jednu obožavateljku

Bojan Vasković, u narodu poznatiji kao Bojan Lexington, frontmen istoimenog benda, od samog početka karijere pobrao je simpatije publike i postao jedan od omiljenih pevača.

A, svojim sarajevskim šarmom kupio je i sve kolege, koje o njemu imaju samo reči hvale.

Odnos pun poštovanja prema publici, bezbroj humanitarnih koncerata, izlazak u susret novinarima… Sve je to ono zbog čega svi koji su upoznali Bojana tvrde da je najbolji čovek na estradi.

Pročitajte: Uspešno su krili najlepše vesti – Bojan i Aleksandra Vasković očekuju treće dete (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojan Vasković Lexington (@bojanvaskovic_official)

Ipak, ono što je uradio posle koncerta u Vrnjačkoj Banji iznenadilo je sve. Naime, ovog poznatog Sarajliju je posle koncerta čekalo oko sedamdeset obožavateljki koje su želele da se fotografišu s njim, a on je sa osmehom ispoštovao svaku od njih.

No, to nije sve. Kada je među obožavateljkama ugledao Draganu Knićanin, ženu koja je i pored svog hendikepa došla na njegov koncert, on je ostavio sve i prišao njoj kako bi se fotografisali.

Pročitajte: Bojan Lexington ima traume iz zatvora

Bojan Lexington

 

Ovaj gest je oduševio sve, a naročito Draganu, koju je na koncert dovela sestra Gordana, voditeljka trsteničke televizije.

Obe, kako kažu, po ceo dan slušaju Lexington, a Bojana obožavaju.

 

AUTOR: Mladen Bokan

FOTO: Mladen Bokan