Mirko Šijan se zaposlio
Svet

24 августа, 2022 09:09

Goca Božinovska iznela detalje Mirkove i Bojanine svadbe: Za neke Ražnatoviće neće biti mesta na slavlju

Bojana i Mirko Šijan na korak od venčanja

Bojana Rodić i Mirko Šijan venčaće se 18. septembra u Beogradu, a slavlje će biti upriličeno u jednom elitnom restoranu.

S obzirom na to da oni sebe ne smatraju medijskim ličnostima, nisu želeli da o ovome pričaju i da najavljuju svoje slavlje, iako su odavno planirali da ljubav krunišu brakom ove godine. Pre nego što je Bojana saznala da je drugi put trudna oni su se dogovorili da svadba bude u septembru, a konačan datum potvrđen im je prekjuče. Njih dvoje su tada bili u restoranu i s manadžerom odabrali da to bude 18. septembar, a nekoliko dana pre toga Rodićeva je odabrala venčanicu u kojoj će izgovoriti „da“.

Pročitajte: Sreća nije da se krije – Bojana Rodić trudna, baka Goca podelila najradosnije vesti 

Bojana i Mirko Šijan

ATA IMAGES

Već dugo svi znaju da će biti venčanje, još od Nove godine, kad je Mirko zaprosio Bojanu, ali su njih dvoje imali toliko obaveza da su restoran zakazali tek posle proslave Zoranovog rođendana. Bojana je u međuvremenu zatrudnela drugi put pa im je to dodatno usporilo pripreme. Oni su skroz opušteni, uopšte nisu pod pritiskom. Uživaju u svojoj ljubavi, Zoranovom odrastanju i Bojaninoj trudnoći i uopšte se ne opterećuju detaljima organizacije svadbe, već to prepuštaju ljudima iz svog okruženja – rekao je izvor blizak paru.

Bojana i Mirko Šijan

Pročitajte: Bojana i Mirko napuštaju porodičnu vilu u Surčinu, Goca otkrila sve detalje

Kako se i očekuje, na svadbi će biti puno poznatih, najviše pevača s kojima se Goca Božinovska godinama druži i sarađuje, a to su: Sanja Đorđević, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović, Đani, Jašar Ahmedovski i drugi.

Za detalje i organizaciju venčanja postaraće se porodica Rodić i Šijanova majka Goca, koja jedva čeka taj važan dan. Ona je za Kurir ushićeno potvrdila da pripreme uveliko traju.

– Tačno je, svadba je 18. septembra. Svi smo veoma uzbuđeni i srećni. Ne mogu da vam kažem ništa o detaljima jer smo se dogovorili da sve bude iznenađenje, imajte razumevanja. Svakako, sve bitne detalje prepustila sam Mirku i Bojani, a ja ću sporedne stvari da odradim. Hvala što ste pozvali i čestitali – rekla je Božinovska.

Interesantno je to da Goca nije bila pozvana na venčanje Bojanine sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića, pa se pitamo da li će za Cecu biti mesta na slavlju, ili ipak ne.

Opet postaješ deda, NEDOSTAJEŠ": Ćerka Zorana Šijana posvetila EMOTIVNE reči preminulom ocu (FOTO) - Objektiv

Mirkova sestra u suzama

Ćerka Goce Božinovske i Zorana Šijana, Zorana Šijan objavila je na svom Instagram profilu poruku koja je raznežila mnoge.

Naime, ona se u toku proslave rođendana Mirkovog i Bojaninog sina obratila ocu, a njene reči su rastopile i najtvrđa srca:

Pročitajte: Šijan zabranio Goci da peva – Zbog njega se svega odrekla

– Opet postaješ deda. Tvoj Mirko opet postaje tata još jednog dečaka. Tvoj mali imenjak, prvenac, dobiće batu za igru. U Titelu se okupilo drušštvo slave ovaj dan. Znamo da i ti slaviš tamo gde si sa tvojim roditeljima. U Titelu se okupilo društvo slave ovaj dan. Tvoja deca, familija, prijatelji, njihovi naslednici. Oni isto slave, ali nedostaješ im ti da bi bili u kompletu. Svi su tu, jedino ti nisi, ti im fališ, ti si potreban – pisalo je u objavi koju je podelila Zorana.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN