svet

March 1, 2015 17:11

By

Bojana i Nikola: Nismo odredili datum, ali spremni smo za svadbu i maštamo o puno dece

Nikola-Rokvic-i-Bojana-Barovic-foto-Ivan-Vucicevic-71-copy
Nikola Rokvić za doček Nove godine nastupio je u Beogradu ispred Narodne skupštine i tom prilikom zaprosio svoju dugogodišnju devojku Bojanu Barović.

Iako par planira svadbu, još uvek ne znaju tačan datum

Znam da zvuči malo neozbiljno, ali nismo još odlučili tačan datum, ali smo spremni za svadbu. Sve ovo nas je zadesilo tik pred izlazak Nikolinog albuma i u fazi nekih mojih poslovnih planova koje moram da završim”, kaže Bojana.

Još jedna vrlo bitna stvar oko koje se slažu, a reklo bi se i već imaju plan, jeste velika porodica. Tako, govoreći o tome šta bi u budućnosti želeo, Nikola kaže:

“Najbitnije je  da smo zdravi, uspešni i srećni! I da imamo mnogo dece”.

Isti odgovor stiže i od Bojane:

Maštamo o puno dece. Nadamo se da će se to desiti u skorije vreme, ali isto tako prepuštamo sudbini da umeša prste kad će to tačno biti“.

Par, koji već godinama neguje vezu na daljinu s obzirom na to da je Bojana u Los Anđelesu, a Nikola u Beogradu, ne smatra da je to neka prepreka već – prednost.

Kad razmišljam gde ćemo živeti, zbog naših poslova, u mojoj mašti idealno bi bilo na dve lokacije, Beograd i još jedna. Možda Amerika, možda neka druga destinacija”, zaključuje Nikola.

bojana-nikola

Izvor: Blic

Foto: Ivan Vučićević, Hello