svet

December 28, 2014 19:46

By

Bojana Rajić prebolela Lazara Kosmajca i vratila se bivšem

bojana rajic hello!_309_2_595

Bojana Rajić nije dugo patila za deset godina mlađim Lazarom Kosmajcem, sinom uhapšenog narko-bosa Dragoslava Kosmajca, već je pronašla novog dečka, to jest obnovila je jednu staru romansu.

Kako Kurir saznaje, manekenka i vlasnica dva butika u Beogradu pomirila se s biznismenom s kojim se ranije zabavljala i bivšoj ljubavi dala drugu šansu. Iako su se zbog njenih čestih odlazaka u Zagreb u poslednje vreme gradom pronele priče da je Bojanin novi izabranik iz Hrvatske, ipak je reč o staroj ljubavi koju je rešila da obnovi.

“Moj dečko je u Beogradu, odlasci u Zagreb su isključivo poslovne prirode jer sarađujem s Kristinom Bradac i ugovaram saradnju sa Aleksandrom Dojčilović”, rekla je Rajićeva za Kurir.

Bivša supruga golmana Vladimira Stojkovića, verovatno zbog prethodnih ružnih iskustava, svoju privatnost želi da sakrije od očiju javnosti.

“Zbog velikog pritiska javnosti Bojana je odlučila da svog izabranika krije od sedme sile. Ni njega ne zanima medijsko eksponiranje, te zato za njega zna samo nekoliko njenih najbližih prijatelja”, priča dobro obavešteni izvor i nastavlja:

“On joj je veoma posvećen i obasipa je pažnjom i ljubavlju. Zajedno će dočekati Novu godinu, a planiraju i da idu na zimovanje. Iako je zaljubljena do ušiju, Rajićeva svoje obaveze oko trogodišnjeg sina Lava ne zapostavlja, već je vrlo požrtvovana majka. Takođe je posvećena i poslu u buticima”, završava izvor.

Osim s Kosmajcem, Rajićevu su povezivali i s Vladom Mandićem i Simonom de Karićem, ali se ona nikad o tim povodom nije oglasila. Posle razvoda od Stojkovića Bojana je odlučila da ne priča o svom privatnom životu.

Izvor: Kurir
Foto: Life Content