ishrana bojane stamenov
Star

26 Oktobra, 2021 17:00

Bojana Stamenov se PREPOLOVILA! Više ne liči na sebe, evo kako sada izgleda!

Pevačica Bojana Stamenov sebi rekla da zaista više nema izgovora i počela je da radi na svojoj fantasičnoj vizuelnoj tranformaciji, a prve rezultate javnost je mogla da vidi kada se pre nekoliko večeri pojavila na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu. Od tada ne prestaje da se piše o njenoj figuri koju je navodno gotovo prepolovila, pa smo rešili da pozovemo Bojanu i proverimo šta je to radila na sebi. Rekla nam je da nije istina baš sve što je o sebi čitala poslednjih dana, ali je odlučila da donekle ostane tajanstvena.

Pravi šok! Bojana Stamenov se prepolovila!

Još uvek ne bih otkrivala šta sam tačno uradila kako bih skinula kilograme, ali mogu da vam kažem da nisam pribegavala nikakvim zahvatima. Drago mi je ako su ljudi već počeli da reaguju, ali još to nije stiglo tamo gde je zamišljeno pa kada ovaj proces budem privela kraju rado ću ispričati šta sam sve tu prošla. Jednostavno, treba voditi računa šta se jede, slušati savete nutricioniste i to je to. Naravno da sam izbacila hleb i slatkiše, uvela šetnje, ali ima i svašta nešto pored toga – misteriozno je navela pevačica o kojoj su neki mediji pisali da je izgubla čak 45 kilograma. Nije bila spremna da nam potvrdi tačnu cifru ali je dala slikoviti prikaz.

Ne mogu vam tačno reći koliko sam kilograma izgubila ali nestala je trećina onoga što sam imala – istakla je Bojana za „Story“ i rekla kako se odlučila na ovako važan korak u svojoj transformaciji.

bojana stamenov

Skupila sam petlju, pronašla ogromnu snagu volje i zajahala talas samounapređenja, jer niko drugi to neće uraditi umesto mene. Najvažnije mi je da se osećam dobro, dakle ovo sve radim zbog zdravlja, a nemam naročite afinitete da budem mršavica, to mi nije cilj. Uz to, traje još ta korona, posao nam je svima usporio poslednjih godinu i po dana i jednostavno nije bilo izgovora da se čovek ne posveti sebi – zaključila je Bojana koja skromno ističe da nije još uvek napravila veliku promenu što samo dokazuje njenu ambiciju da ode još mnogo dalje, iako se nadamo da neće otići u drugu krajnost.

Bojana Stamenov se prepolovila, ali ne otkriva sve detalje transformacije

Takođe, pre pet godina, kada je jedna od naših najcenjenijih pevačica, koju mnogi pored sa Adel, izgubila 28 kilograma, čuveni „jo-jo“ efekat ubrzo poništio sav trud. Da li je poučena tim iskustvom, tačnije činjenicom da za priču uvek ima vremena, ili zbog sujeverja – ne znamo, tek Bojana je vrlo tajanstvena kada je reč o njenoj vizuelnoj transformaciji, piše Hello.

bojana stamenov ata

Pre nekog vremna pevačica Bojana Stamenov oglasila se na Instagramu i podelila video u kome priča kako se često oseća diskriminisano zbog viška kilograma.

Postoji najstrašnija diskriminacija debelih ljudi. U kafićima stavljaju stolice sa naslonima za ruke, šta hoće, da im sede samo zgodne ribe, a mi lepe i pametne nemamo pravo da tu pijemo kafu? U avionima naprave uska sedišta, niti može da sedne dugačak, niti debeo čovek – rekla je Bojana i dodala:

Debele žene imaju problem da kupe i najobičniji brushalter, verovali ili ne. Ako si debeo, nema oblačenja po poslednjoj modi, jer sve što je za punije dame stiže iz Turske, pa izgledaš kao neudata baba-tetka koju žali čitava familija. Ne mogu da nađem ni adekvatne cipele na štiklu, koje bih volela da nosim. Za nas, cipele moraju da budu kvalitetnije, ojačane, a ja hoću da budu i stilski nafurane – zaključiala je Bojana i mnoge navela na razmišljanje.

FOTO: ATA IMAGES