Bojana Stamenov u kupaćem kostimu
Svet

July 13, 2023 09:15

By

Nema čega da se stidi: Bojana Stamenov istakla sve atribute u kupaćem kostimu, promena je nestvarna FOTO

Bojana Stamenov u kupaćem kostimu pokazala savršenu figuru

Srpska Adel je nadimak koji je dobila Bojana Stamenov svojim prvim pojavljivanjem na javnoj sceni. Diva svetskog glasa plenila je osim savršenim vokalnim sposobnostima, svojim šarmom i harizmom ali uvek su joj kilogrami predstavljali problem. Godinama je muku mučila sa viškom masnih naslaga, a pre više od godinu dana promenila je svoj životni stil, izgubila je više od 80 kilograma, redukovala ishranu i posvetila se treninzima. Sada devojka, koja se krila iza širokih haljina šivenih po meri pozira u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Preterala u transformaciji – Bojana Stamenov potpuno neprepoznatljiva, fanovi se brinu za njeno zdravlje

Bojana Stamenov u kupaćem kostimu

Foto: Instagram

Pevačica je otputovala na letovanje, a sa svojim pratiocima, sa kojima je delila ceo proces promene i sticanja samopouzdanja, podelila je prelepe letnje fotografije. Bojana Stamenov u kupaćem kostimu pozirala je na plaži, bez trunke šminke. Brojni pratioci pružili su joj podršku, a bilo je i onih koji su se zahbaljivali što ih je inspirisala svojom promenom i samopouzdanjem.Ove slike još jednom su potvrdile da se pevačica u svojoj koži oseća bolje nego ikada i da sa svojim novim životom ne namerava da stane.

Pročitajte: Svi joj aplaudiraju, a niko ne zna šta je prethodilo njenom mršavljenju, Bojana Stamenov otkrila stravične detalje

Bojana Stamenov u kupaćem kostimu

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images