Bojanićeve izjave o kolegama
Svet

October 7, 2022 15:30

By

Gorka istina koju zna cela porodica: Miloš Bojanić otkrio da li bi Prija bila to što jeste da se nije udala za Filipa

Bojanićeve izjave o kolegama javnost rado čita 

Popularni pevač Miloš Bojanić kaže da ga zasada, sin Mikica sluša i da se u “Zadruzi” drži njegovih saveta, budući da Miloš ima velikog iskustva kada je učestovanje u rijalitijima u pitanju.

– Rekao sam mu da mesec, dva dana samo snima situaciju, kao što sam ja radio u Farmi. Kad se međusobno kolju i svađaju ostali, da se ne meša. Da uvek bude na strani žrtve, da bude prisutan i da bude ono što jeste. U principu Mikica se tako i ponaša. Nije ni mutav, ni naivan. Vrlo je duhovit, zna i da se zakači kad treba i da spusti na duhovit način. Tako je Zorica ispala smešna – započeo je Miloš svoje izlaganje za “SVET” a potom nastavio u interesantnom tonu.

Pročitajte: TUGA! Miloš Bojanić ne može da vidi sinove – Pati za njima i moli ih da ga obiđu

Foto: ATA images

Poznat po svom britkom jeziku u velikom intervjuu za naš časopis, Miloš se dotakao i svojih kolega, između ostalog, osvnuvši se i na svađu i suđenje sa Zoricom Brunclik

– Završilo se tako što sam ja nju dobio po dve tužbe, a ona mene po jednoj, nešto oko njenog stana. Međutim, nit sam ja dobio presudu da njoj platim, niti ona da plati meni. Mislim da su to sudije bacile u fi oku. Nismo se sreli posle toga. Ja Kemiša volim i cenim. Nisam ni nju mrzeo, samo nisam voleo njene postupke. Ako bi se sreli, pružio bih joj ruku i zagrlio je. A čuo sam da je i ona tako nešto rekla za mene.

Pročitajte: Miloš Bojanić renovira luksuznu vilu u Crnoj Gori, za svaki deo iskeširane ozbiljne pare (video)

Ata images

Ličnost kao što je Miloš Bojanić uvek je bez ustručavanja iznosio svoja pozitivna i negatina mišljenja o kolegama. Pravičan je i veoma relalan čovek a upravo takav stav i karakter doneli su mu pobedu u rijaliti programu “Farma!” Čak i danas, kada su ga stigle godine, zdravstveni problemi, ne posustaje od svojih stavova i mišljenja pa je tako za časopis “SVET” i ovog puta iznosio mišljenja o svojim mlađim kolegama ali i onima bez kog ovo estrasno nebo ne bi bilo to što jeste.

Pročitajte: Zbog ove fotografije je Zorica Brunclik prolila reku suza – Kemiš ne zna kako da je smiri

Aleksandra Prijović razočarana

Ata images

Na pitanje da li bi Aleksandra Prijović bila tako dobra i popularna da se nije udala za Filipa i ušla u tu porodicu Miloš je bez ustručavanje odgovorio:

– Prijovićka bi bila tu gde jeste i da se nije udala za Živojinovića. Ona jedina može da peva pesme Vide Pavlović i da to zvuči bolje nego da ih peva Vida koja je bila kraljica. To je isto mislio i pokojni Šaban. Ona može da peva sve – bio je iskren Miloš.

Šta je Miloš još rekao o Ceci, Breni, Miroslavu Iliću i mnogim drugim poznatim imenima pročitajte u najnovijem broju magazina SVET koji je u prodaji na svim kioscima!

Svet 448

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images