slađa i djani trajkovic
Svet

March 25, 2022 10:07

By

Bolesna Slađa neće više da trpi Đanijeve gluposti: “Sram te bilo, ja ovo nisam zaslužila”

Supruga pevača Radiše Trajkovića Đanija – Slađa, operisala je tumor na bubregu, a nakon stresnog perioda pevač je rešio da sebi da malo oduška. Đani je tako nedavno sa prijateljima otišao u Dubaji, a ženu nije poveo sa sobom pravdajući se da bi put mogao da još škodi.

Bolesna Slađa neće više da trpi Đanijeve gluposti!

Slađa Trajković se još nije u potpunosti ni oporavila, trpi bolove i otežano se kreće. Đani umesto da je nju odveo negde na odmor i rehabilitaciju nakon tako teške operacije, on ju je ostavio samu u Beogradu i otišao da pije i provodi se sa društvom. Slađi je rekao da navodno ide da peva kod nekog prijatelja na privatnoj proslavi, ali ona je saznala da je to bio samo izgovor. Đani je na odmoru ostao duže od planiranog, a svakodnevno je kačio snimke iz provoda sa jahte na društvene mreže. Slađu je najviše uvredio snimak gde joj pod dejstvom alkohola poručuje “Slađana, zbogom, udaj se ti. Šta će biti sa mnom, ništa ne brini.” – započinje priču za SVET izvor blizak porodici Trajković.

Bolesna Slađa zapretila Đaniju

Slađa Trajković inače nikada ne pravi ljubomorne scene, ali sada je poludela, zvala ga je i rekla mu da se vrati iz Dubaija, ako još uvek želi da bude oženjen čovek. Čak je i vikala ‘Ostavljaš me bolesnu, da bi se opijao u Dubaiju, sram te bilo, ja ovo nisam zaslužila’. Đani je shvatio da je situacija ozbiljna , pa je spakovao kofere i prvim letom se vratio u Beograd – kaže za SVET izvor blizak porodici Trajković.

PROČITAJTE: Posle bruke na nastupu pukla veza? Rada Manojlović ne sme da izađe na oči Harisovim roditeljima!

FOTO: RAJKO RISTIĆ