bolest anabele atijas
Svet

November 25, 2022 20:45

By

Ja ne mogu, ubiću se… Anabela se bori protiv teške bolesti a mislila je da je samo umorna

Bolest Anabele Atijas donela je pevačici mnogo neprijatnosti 

Pevačica Anabela Atijas koja je pre nekoliko godina bila aktivni učesnik Zadruge po ulasku u Belu kuću kom su se takođe nalazili njena ćerka i bivši muž, iskoristila je priliku da kroz ućešće u najpopularnijem rijalitiju otkrije nepoznate činjenice iz života, karijerem braka sa Gagijem ali tako i o bolesti koja joj je narušila imuni sistem.

Pročitajte: Potpuno iste – Anabela je kopija žene koja je zbog nje isplakala more suza (foto)

anabela gola

Foto: Rajko Ristić

Anabela je tada priznala da ima autoimunu…

– Imam autoimunu bolest štitne žlezde, ona samu sebe napada. Ne mogu da gutam, kao da se gušim, sve od stresa. Prvo sam mislila da sam preumorna, imam jezu, groznicu, depresija teška, išla sam kod psihijatra, ja kažem: “Ja ne mogu, ja ću da se ubijem”. Ne mogu da ti opišem koji je to osećaj, ludilo. On meni kaže da mi štitna nije u redu. Smanjen mi je libido, ciklus dva puta mesečno, kostobolja, kao da boluješ od najgore bolesti – rekla je Anabela koja je u Zadruzi preživela pravu dramu ali i koja se preporodila izlaskom iz njega.

Pročitajte: Plan iz kog je Anabela isključena – Tajna placa koji su kupili Luna i Marko

Majka Anabele Atijas

Instagram

Danas je baka prelepe unuke Mie s kojom provodi dosta vremena, redovno nastupa a svoj izgled dovela je do savršenstva drugačijim načinom života i redovnim vežbama…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić