Ispovest Bojana Tomovića
Svet

March 3, 2023 10:27

By

Svi se mole za njegovo ozdravljenje: Bojan Tomović smogao snage da progovori o teškoj bolesti sa kojom se bori

Bolest Bojana Tomovića uzela maha

Pevač Bojan Tomović, nekada je bio velika tinejdž zvezda, a njegovi hitovi su se čuli na svakom koraku. Nažalost, već deceniju pevač ništa nije snimio, a u medijima se njegovo ime pojavljivalo u ne baš lepom kontekstu. Za sve to kriva je bolest Bojana Tomovića, od koje boluju brojne poznate ličnosti – bipolarni oremećaj.

Pročitajte: Bojan Tomović pokušao da se ubije – Ostavio oproštajno pismo

Instagram

– Ja sam od detinjstva bio čovek krajnosti. Bio sam ili gore ili dole, ili-ili. Ja sam se svesno odrekao roditeljstva zbog toga što su mi lekari rekli da je to nasledno. Zato sam se i razveo od žene, koja je divno, čestito biće. Taj razvod sam ja predložio, a razlog je isljučivo moje zdravstvano stanje. Moja braća i sestre imaju decu i bolje mi je da budem dobar ujko i striko nego loš otac – kaže Tomović u emisiji kod Ivana Gajića.

Pročitajte: Brutalno pretučen Bojan Tomović – Evo šta se desilo

Facebook

O spekulacijama da je bio u iskušenju da izvrši samoubistvo nije hteo da govori, jer kako su mu lekari rekli, kada se stresna situacija prepričava ona se 70 posto ponovo proživljava, ali rekao je na koliko je bio procenjen rizik da bi mogao da počini suicid:

– Postoji ta praksa da se potpisuje antisuicidalni ugovor. Za mene je bilo procenjeno da imam 58 poena od 60. Već kada se ima preko 40 vi spadate u ozbiljno rizičnu grupu.

Pročitajte: Bojan Tomović – O samoubistvu više ne razmišljam

Instagram

Pevač je ispričao da je u jednom trenutku bio prinuđen da se leči radiomagnetnim talasima, onda kada terapija nije najbolje delovala:

– To su radiomagnetni talasi koji se koriste kada ne deluju više antidepresivi. To je slabija struja, a ne pravi elektrošokovi, mada se i oni koriste u Beogradu na VMA. To lekari procene po tvojoj priči i radi se ta vrsta terapije ako ocene da si baš duboko depresivan.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM, FACEBOOK