Bolest Ćira Blaževića
Svet

5 Februar, 2023 22:00

Miroslav Ćiro Blažević bije najtežu bitku: Rak me uništava, otišao je na kosti i jetru

Bolest Ćira Blaževića uzela je maha

Iz susedne Hrvatske stižu užasne vesti. Legendarni trener i sportista, Miroslav Ćiro Blažević bije najtežu životnu bitku. Poslednjih nekoliko meseci kancer ga onemogućava da živi onako kako želi, a mediji pomno prate dešavanja vezana za bolest Ćira Blaževića. Nedavno je usnimljen nakon što je po izlasku iz bolnice uslikan u šetnji Zagrebom. Vidno iscrpljen i bez osmeha, držao je pod ruku sina.

Pročitajte: Pokušala je da sakrije ali je bolest postala vidljiva – Mina Lazarević otkrila da je teško bolesna

– Ja sam vam tako bolestan… Teško mi je. Bolest me je celog zaokupirala. Mučim se, patim se. Velike bolove imam, tako, eto… Šta da vam kažem – ispričao je Blažević za hrvatski Story.

Svi mu šalju poruke podrške, koje mu ponekad izmame osmeh na lice. Na pitanje kakve su prognoze lekara, Blažević je ispričao:

– Noge me ne drže više od silne vode, idem na infuziju… Situacija je teška, eto, da budem iskren. Vrlo, vrlo teška… Rak mi je otišao na sve kosti, i na najgore i najopasnije mesto, jetru. I uništava sve polako i sigurno, i tako.

Pročitajte: Sve je počelo simptomima koje je nesvesno ignorisao – Aca Lukas se bori protiv teške bolesti

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drago Sopta (@dragosopta)

Legendarni trener, koji će 10. februara proslaviti 88. rođendan, polako gubi bitku s karcinomom, prenose hrvatski portali.

– Svaki tren trebam da umrem – potresne su reči kojima je završio telefonski razgovor s novinarkom Antonijom Nazor.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.hr

FOTO: Instagram