Svet

25 новембра, 2022 09:00

Nikada nije kod kuće i zato poslednji saznaje: Dijana Đoković krije bolest od sina Novaka FOTO

Bolest Dijane Đoković bila je velika prepreka porodičnoj harmoniji

Roditelji najboljeg tenisera sveta nikada nisu krili koliko je za njih bio težak period odrastanja trojice sinova te da bi sve na svetu dali za Novaka, Marka i Đorđa kojima su se svojski trudili da obezbede bezbrižno detinjstvo, najbolje obrazovanje i napredak u karijeri.

Pročitajte: Novak pati a ja ne mogu da mu pomognem – Dijana Đoković skriva tugu iza lažnog osmeha

majka novaka đokovića

Foto: ATA images

Kako bi kao i mnogi drugi roditelji omogućili svojoj deci sve pomenuto, mnogo toga oni su žrtvovali što se i te kako odrazilo na njihovo zdravlje. Bolest Dijane Đoković oni su krili od Noleta, iako je teniser slutio da njegov otac Srđan prolazi kroz veoma težak period.

Pročitajte: Dijana objavila vesti – Novakova operacija je bila NEIZBEŽNA, kad ga je obišla rekao joj je SAMO OVO

istina o novaku

Foto: Rajko Ristić

– Jedne godine, kada sam bila bolesna i morala da se operišem, čekala sam da mi dva starija sina odu od kuće. Bila je zima. Novak je otišao u Australiju, a Marko u Španiju. Kada sam operisana, Novak je svakog dana zvao na kućni telefon na koji sam se obično ja javljala. Tih dana je čuo Srđanov glas i stalno je pitao gde je mama. Ja sam iz bolničke postelje pokušala da podesim glas da on ne oseti da se nešto dešava – prisetila se Dijana u svojoj ispovesti i dodala da je smogla snage da sina po povratku dočeka na nogama ne krijući da je Novak i dalje zabrinut za njeno zdravstveno stanje.

Pročitajte: Drama koja ledi krv u žilama – Dijana Đoković slomljena i sama, dečak je napustio dom

Foto: ATA images

Iako otkrivena i sanirana na vreme, bolest Dijane Đoković mnogo toga je promenila, te se prvi reket sveta svim silama trudi da zaštiti majku dok je istovremeno u strahu da porodica ne sakrije ponovo nešto od njega, prenosi „Paparazzo.rs“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Paparazzo

FOTO: ATA images