Svet

November 9, 2022 17:21

By

Bolest se vratila i paralisala Draganu Mirković: Toni zabrinut, a roditelji u suzama

Bolest Dragane Mirković rasplakala je njene roditelje

Folk diva Dragana Mirković pre šest godina imala je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila ozbiljne povrede, pa je bila prinuđena na operaciju kuka.

Međutim, bolest Dragane Mirković datirala je od ranije, a nesreća je samo dodatno pogoršala stvari.

Pročitajte: Horor, ovo se ne dešava – Dragana Mirković se oglasila javno i sve otkrila, pevačica preklinje za pomoć

Ata images

– Imala sam godinu dana kada su mi primetili isčašene kukove. U ono vreme to je bio veliki problem.  Bila sam pred operacijom s malim izgledom za uspeh, takva deca ostajala su s kraćom nogom. Roditelji su bili očajni, majka je mnogo plakala. Bila je tragedija imati žensko dete koje neće moći lepo da hoda. Naš stari kum im je rekao: “Nemojte da plačete, to dete će biti nešto posebno” – ispričala je Dragana jednom prilikom.

– Do druge godine bila sam po bolnicama, dugo u gipsu, na terapijama, odvojena od majke, jer joj nisu dozvoljavali da bude sa mnom. Za mene je to bila strašna trauma, dugo sam se plašila bolnice, imala sam noćne more. Košmarni snovi potrajali su do tinejdžerskih dana, budila sam se u strahu vrišteći. Kada sam jednom prohodala kako treba, nisu mogli da me zaustave, da me nateraju da sednem da jedem. Bila sam izrazito nemirno dete. Kasnije se ispostavilo da je naš kum bio dobar prorok – rekla je Dragana.

Pročitajte: Potpuna promena – Dragana Mirković sa kratkom kosom izgleda neprepoznatljivo 

Dragan Gajić

Dragana se na kraju uspešno izborila sa sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Međutim, udes koji je imala pre nekoliko godina pogoršao je njeno zdravstveno stanje, pa je zbog povrede kičme bila prinuđena da odmara tri meseca, a potom je usledila i operacija kuka, koja je bila neizbežna.

Iako su suprug Toni i cela njena porodica bili veoma zabrinuti za pevačicino zdravstveno stanje, ispostavilo se da za tim nije bilo potrebe.

Bolest Dragane Mirković je operativnim zahvatom uspešno sanirana, što se vidi i po pevačicinim nastupima na kojima igra kao da nikada nije imala bilo kakav zdravstveni problem.

AUTOR: SVET

FOTO: DRAGAN GAJIĆ, ATA IMAGES