Bolest Gagija Jovanovića svet novine svet portal
Svet

May 13, 2024 20:45

By

Gagiju Jovanoviću supruga i ćerka podrška u danima najveće boli

Bolest Gagija Jovanovića mogla je da ga prikuje za krevet

Glumac Dragan Gagi Jovanović povukao se iz pozorišta 2018. zbog jakih bolova u leđima prouzrokovanih diskus hernijom i ne sluteći da će pauza trajati skoro pet godina. Bolest Gagija Jovanovića mogla je biti kobna po karijeru ali je glumac ipak stao na noge…

Bolest Gagija Jovanovića svet novine svet portal

ATA images

Bolest Gagija Jovanovića – Sada je sve podnošljivije 

Povremeno je igrao u filmovima i serijama kada mu je zdravstveno stanje to dopuštalo, ali kako nije u stanju da sat i po ‒ dva bude fizički aktivan na pozorišnu scenu nije se vraćao.

Pročitajte Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć – Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

‒ Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena proveo sam u prirodi, na Zlatiboru – ispričao je glumac ranije za Gloriju.

tachment_571567″ class=”wp-caption alignnone”>

Bolest Gagija Jovanovića svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Bolest Gagija Jovanovića

Gagi Jovanović sa rediteljem Vasilijem Nikitovićem snimio je film i seriju „Kruna“. Uželeo se tada posla, naročito sa ljudima i u ambijentu koji mu prijaju. Tumačio je glavnu ulogu, kralja čerge Romana, a ističe da ga za ovaj projekat niko nije zvao.

Pročitajte Gagi Jovanović izdao Branku, sada je gotovo – U kafani razmenjivao nežnosti sa četiri decenije mlađom FOTO

‒ Sam sam se pozvao pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram ponekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana – rekao je Gagi.

Bolest Gagija Jovanovića danas je pod kontrolom a glumac ističe da su bolovi podnošljivi…

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images