Bolest Kaline Kovačević
Svet

29 Septembra, 2022 10:19

Kalina Kovačević je pre nekoliko godina jedva preživela, a sad je njeno zdravstveno stanje ponovo zabrinjavajuće

Bolest Kaline Kovačević zabrinula je njene roditelje

U toku obe trudnoće zdravlje Kaline Kovačević bilo je pod znakom pitanja. Prvi put nakon što je rodila ćerku Mionu, dobila je sepsu, a potom od ležanja u bolnici i vodu u kuku, zbog čega je iznova morala da uči da hoda. Drugo glumičino blagosloveno stanje takođe je bilo rizično. Morala je od prvog dana da miruje, a uprkos merama opreza mezimicu Aniku rodila je dva meseca ranije i pravu psihičku torturu proživljavala gledajući je u inkubatoru.

Pročitajte: Sve je stalo u dve slike – Kalina Kovačević evocirala uspomene od kojih teku suze – Ona joj je ceo svet (foto) 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kalina Kovačević (@kalinakovacevic)


Dosta je u prošlosti Kalina kuburila sa zdravljem, na svu sreću poslednjih godina u velikoj meri se to promenilo, piše Story. Naučila je kako da pored svega što se oko nje događa i posla kojim se bavi, ostane mentalno zdrava, dok uporedo svoj organizam jača vitaminima i mineralima. Mada joj je imunitet odličan, nije ju zaobišao virus koji vlada, zbog čega je glumica završila u bolesničkoj postelji. Nedavno se ona odatle oglasila i uputila par reči pratiocima, koji su odmah zaključili da će zdravlje Kaline Kovačević ubrzo ponovo biti dobro, najpre jer ona sve čini da tako bude, sa druge strane jer ima odličnog saveznika koji se od nje ne odvaja.

Pročitajte: Kalina Kovačević otkriva u kakvim je odnosima sa bivšim mužem 

Ćerka Ljiljane Blagojević i Siniše Kovačevića pohvalila se fotografijom na kojoj je glavna zvezda kućni ljubimac, prekrasna crvena pudla.

– Kad si bolestan a ona se ne razdvaja od tebe – napisala je dramska umetnica, koja se po oporavku vraća u Narodno pozorište gde ima stalan repertoar i par odličnih predstava koje valja pogledati. Jedna od njih je svakako „Godine vrana“ u kojoj tumači glavnu ulogu zajedno sa Petrom Strugarom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STORY

FOTO: INSTAGRAM