Supruga Marka Bulata
Svet

October 21, 2022 09:11

By

Marija Bulat otkrila sve detalje života sa Markom: Ostavljao nas je šest puta, beži od moje bolesti

Bolest Marije Bulat razlog sukoba sa Markom1?

S obzirom na to da su važili za skladan par, juče je sve iznenadila vest da je došlo do skoba između pevača Marka Bulata i njegove supruge Marije.

Kako su preneli svi mediji, Marku je supruga nanela telesne povrede zbog kojih je on završio u Urgentnom centru, a njoj određena zabrana prilaska pevaču. Međutim, Marija tvrdi da se ničega ne seća.

Ata images

Bolest Marije Bulat je izvor svih problema?

– Negiram da su mu nanela povrede. Možda kad sam ga grlila, ili nekim predmetom, a da se ne sećam. Znate da sam ja bolesna, ima onih koji čak i od bolesne dece beže. On sve to radi jer želi da me povredi. Ja sam povezivana sa mnogim stvarima do sada, i mogu da kažem da je to sve zbog njega. Ovo je način da me ostavi. Očigledno ili me ne voli, ili ne želi da živi sa bolesnom ženom .

– Meni je određena zabrana prilaska. Ne znam šta bih rekla, žena ga pretukla, mislim to je strašno – započela je Marija, pa dodala:

Pročitajte: Supruga Marka Bulata ponovo u bolnici – Vodi tešku borbu – Pevač joj posvetio dirljivu pesmu

– On nije zadovoljan svojom karijerom, iako sam rekla da neću ništa loše reći za njega jer je on otac moje dece, ovo je stvarno strašno. Marko svakako ne može da ukalja moj ugled, može samo da utiče na našu decu, ali očigledno je da radi sve da mi ih oduzme. Generalno, ja kad bih progovorila o svemu, to bi bilo strašno. Ja nisam javna ličnost, nikad nisam ni želela da budem, postala sam to jer sam njegova žena. Sve sam uradila da mu rodim decu, i sada se ovako nešto dogodi – istakla je ona, pa dodala:

Pročitajte: Uhapšena žena Marka Bulata – Ponovo se našla u centru skandala

Rajko Ristić

– Pročitala sam da je on hirurgiji. Ne, ja nisam mogla tako da ga povredim. Svuda postoje rasparave, ali on se predtavlja kao veliki vernik, ali sve ovo jako dugo traje. On nas ostavlja već šesti put – tvrdi pevačeva supruga.
– Ja sam juče bila kod doktora, saznala sam dijagnozu koja nije bila prijatna, i jedino što sam ga zamolila jeste da legne pored mene, to je sve. Ovo je način da me ostavi. Samo ću reći da svako beži od bolesti i obaveza, i da je napad najbolja odbrana – rekla je ona.

 

 

IZVOR: KURIR/TELEGRAF

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES