Novak oterao brata sa terena
zabrinjavajuće

18 септембра, 2022 12:30

Posle svadbe, teške okolnosti zadesile porodicu Đoković: Markova bolest uzela maha, evo šta mu se dešava (foto)

Bolest Marka Đokovića zabrinula je sve…

O njemu se najmanje zna, iako javnost mnogo šta interesuje. Drugi po redu od braće Đoković, tridesetjednogodišnji Marko živi povučenim životom daleko od medija, i to mu u potpunosti prija. Svoj život izgradio je daleko od Srbije, u suncem okupanoj Marbelji, gde radi na teniskoj akademiji, a pronašao je i ljubav svog života. Sa porodicom je u sjajnim odnosima, iako živi stotinama kilometara daleko. Ipak, odluku o preseljenju nije doneo na prečac. Naime, shvativši da mu život pod budnim okom objektiva ne prija, rešio je da se preseli u Marbelju gde i njegov stariji brat ima kuću i da tamo otpočne potpuno novi život kao Marko Đoković a ne kao mlađi brat Novaka Đokovića.

Pročitajte: Hajka protiv Novaka podelila planetu, a Marko Đoković se OGLASIO ovom slikom! Evo šta se dešava među braćom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)


– Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi,svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe – rekao je jednom prilikom Srđan Đoković.

Ipak, po svemu sudeći, Marko je veoma zadovoljan životom u Španiji, jer je u ovoj zemlji pronašao svoj mir. Niko ga ne poredi sa Novakom i njegovim uspesima, a dugogodišnju borbu sa depresijom uspeo je da dobije i probleme prevaziđe uz pomoć gurua Pepe Imaza, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera.

Pročitajte: Novak Đoković doneo TEŠKU odluku! Otac Srđan ga brani – „Moj sin će raditi kako hoće!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Мarko Djokovic (@djokomare)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram