Bolest Milene Ćeranić
Svet

February 25, 2023 18:45

By

Telo u podlivima, podočnjaci kao kese: Milena Ćeranić boluje od opake bolesti, prognoze su loše

Bolest Milene Ćeranić uporna je i ostavlja trajne posledice

Milena Ćeranić čini se da se na neko vreme povukla iz javnosti. Nekada ultra popularna pevačica danas vodi miran život daleko od paparaca i fotoreportera koji su je davnih dana pratili u stopu. Postala je poznata 2008. godine kada se takmičila u jednoj od najpopularnijih sezona čuvenog takmičenja “Zvezde Granda”.

Pročitajte: Šta ti se DESILO – Milena Ćeranić se KRIJE ispod kapuljače

Bolest Milene Ćeranić

Instagram

U javnosti se dosta pisalo o njenom emotivnom životu i vezi sa kolegom Nemanjom Stevanovićem, sa kojim je imala burnu ljubav i sa kojim je ušla i u jedan rijaliti.  Milena je priznala da je prošla kroz veoma težak period nakon učešća u rijaliti programu, posle čega je, kako je ispričala, bila anoreksična, imala je samo 43 kilograma i modrice na zadnjici od kostiju koje su zbog naglog mršavljenja iskočile.

– Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila. Takva sam, bolujem od zla, jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga – rekla je jednom prilikom pevačica za “Mondo”.

Pročitajte: Milena Ćeranić se obratila Gastozu, evo šta mu je PORUČILA (FOTO/VIDEO)

Bolest Milene Ćeranić

Foto: Instagram

Bolest Milene Ćeranić bila je ljuti protivnik mladoj pevačici koja je uspela iz te životne bitke da izađe kao pobednik. Jednom prilikom je ispričala da su za gubitak kilograma, osim stresa, zaslužni i teški poslovi koje je prihvatala da radi u ovom rijalitiju, kako bi izbegla provođenje vremena sa drugim učesnicima, ali na ekranu to nije delovalo tako. Kaže da je posle svega, ipak zadovoljna svojim ponašanjem.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria.rs

FOTO: Instagram