Poslednje reči Siniše Mihajlovića
Svet

August 24, 2022 10:15

By

Bolest je bila jača, supruga Siniše Mihajlovića podelila tužne vesti: Bio si lider…

Bolest Siniše Mihajlovića znatno promenila njegov izgled

Veliko ime u svetu sporta, trener Bolonje, divan suprug i otac, Siniša Mihajlović još uvek se bori sa opakom bolešću. Prošlo je skoro tri godine od dijagnoze koja je podigla svet na noge a čuveni Miha i dalje vodi bitku protiv ovog opasnog protivnika.

Pročitajte: Siniša Mihajlović o Vujadinu Boškovu – Bio mi je učitelj na terenu i u životu

Bolest Siniše Mihajlovića – U koštac s leukemijom po drugi put

Budući da mu je nedavno dijagnostikovana leukemija po drugi, proteklih nekoliko nedelja proveo je u bolnici. Ipak, Miha je uspeo po ko zna koji put da se izdigne iz postelje i predvodi Bolonju na važnom meču.

‒ Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da na sve zaboravim kad sam pored terena ‒ izjavio je Siniša nedavno je pisao Hello!

Sinisa Mihajlovic deda

Foto: Rajko Ristić

Slike borca i idola mnogim mlađim generacijama obišle su svet, a mnogi su ostali nemi pred prizorom koji su ugledali – Siniša više ne liči na sebe.

Pročitajte: Siniša Mihajlović otkrio šta mu je prorekla Kleopatra – Od njenih reči se ledi krv u žilama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CALCIOFREQUENZA® (@calciofrequenza)

Nedugo nakon slika s terena, njegova supruga Arijana, koja mu je inače velika podrška i oslonac, objavila je i slike iz njihovog porodičnog doma koje su takođe potresle javnost. Siniša Mihajlović vidno je smršao, lice mu je upalo ali ono što hrabri svakako jeste njegov osmeh koji razoružava.

Pročitajte: Prelepa ITALIJANKA mu je rodila petoro dece – Ovo niste znali o karmičkoj ljubavi Siniše i Arijane Mihajlović

Foto: Instagram Screenshot

– Svi smo mi ratnici u bici zvanoj život, ali neki od nas su lideri a neki samo sledbenici – glasila je ljubavna poruka svom voljenom suprugu uz potresne fotografije. Iako se Miha i posle ponovne dijagnoze dobro oseća, vesti o njegovom izgledu zaprepastile su sve poštovaoce njegovog lika i dela ali i pratioce na Instagramu.

Njegova supruga Arijana zajedno sa decom i čitavom porodicom Mihi daju ogromnu podršku a golgeterova žustra volja i želja za životom proizilazi iz neopisive nežnosti koju mu pružaju ukućani.

Pročitajte: Ljubav jača od bolesti – Fotografija iz Sinišine bolničke postelje dira pravo u srce

Podsećanja radi, Siniša Mihajlović pravi je borac na terenu i u životu pa je tako i sa javnošću podelio poseban, fudbalski trenutak koji mu je pomogao da se “vrati u život.”

U toku lečenja od leukemija, nakon dijagnoze meč sa Veronom bio je jako bitan i naprosto od toga nije želeo da odustane.

– Umro bih da mi lekari nisu dozvolili da napravim pauzu tokom lečenja od leukemije i da vodim ekipu protiv Verone na startu prošle sezone u Seriji A – izjavio je svojevremno trener Bolonje.

Pročitajte: Siniša Mihajlović doživeo saobraćajnu nesreću – Sve zbog svađe s porodicom

Siniša Mihajlović je u julu 2019. godine objavio da boluje od leukemije i odmah otišao na lečenje i tek kada mu se stanje stabilizovalo dobio je dozvolu da vodi ekipu na stadionu “Bentegodi’.

– Da tog dana, 25. avgusta, nisam bio tamo, umro bih. Morao sam da pokažem da sam čovek koji se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je darivao koštanu srž, ne znam ko je, ali spasao mi je život – rekao je Mihajlović gostujući u emisiji TG1 na RAI televiziji.

Dodao je da mu je posle leukemije bilo mnogo lakše da se izbori sa koronavirusom.

– To vam je kao da ste prošli rat. Šta posle može da vas uplaši – poručio je slavni golgeter.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram Screenshot