Imidž Marije Šerifović
Svet

2 Septembra, 2022 16:59

Bolest Verice Šerifović slomila je Mariju: Glumila je da je jaka, a onda je pukla

Bolest Verice Šerifović, na sreću, posle operacije se nije vraćala

Verica Šerifović je 2018. godine operisala rak dojke, ali dugo posle toga nije želela da o tome javno govori, jer kako sama priznaje, sve je to bilo veoma stresno za nju i njenu ćerku, pa je želela da na bolest što pre zaboravi.

Pročitajte: Ovo je prava istina – Evo zašto se Snežana Đurišić i Verica Šerifović ne podnose

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial)

Ona se posle operacije lečila ma Institutu za onkologiju u Beogradu i uspela je da pobedi ovu opaku bolest. Verica je tada rešila da se povuče sa estrade i vrati se u rodni Kragujevac gde je konačno ispunila san pa je otvorila poslastičarnicu u rodnom gradu.

U prvoj ispovesti posle teške bolesti pevačica je otkrila kako se nosila u teškim trenucima u kojima joj je ćerka Marija bila najveća podrška.

-Znate kako ljudi obično kažu ‘Ma meni nikada to ne može da se desi u životu!’ ali desilo se eto da sam se i ja razbolela – rekla je na početku pevačica, pa dodala.

Pročitajte: Verica Šerifović neutešna zbog smrti bivšeg muža

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial)

-Međutim, ni posle svega ja toliko ne želim da se sećam toga da ne znam ni tačan datum svoje operacije. To svakoj ženi može da se desi, da se ustanovi kao meni karcinom dojke. Srećom, pa me je doktor Džodić operisao koji je veliki stručnjak, ali nažalost, i on nas je napustio. Meni je bilo najvažnije taj način na koji on saopštava bolest, sa onim njegovim toplim očima, blagim osmehom, rečima ‘Pa nešto mi baš i niste dobro, moraćemo malo da se družimo!’ Tim svojim pogledom me je uverio da ću ja to sve vrlo lako da prevaziđem i da ću da ozdravim – objasnila je Verica koja kaže da je njen optimizam bio ključan u tome da pobedi tešku bolest.

Pročitajte: Marija Šerifović jednom izjavom ponizila bivše partnere, a otkrila je i razlog svog divljanja po ulici

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial)

-Ubrzo je usledila operacija koja nije bila teška jer je bolest bila na samom početku. Najbitnije je da verujete u svoje ozdravljenje i da vodite računa o sebi. Tada sam promenila način ishrane, ubacila sam čajeve, limun i sodu bikarbonu. Jeste bilo teško, ali ne želim više toga ni da se sećam. Treba podići ručnu, kada osetite umor, sedite, a ne ko ja koja do dva noću ostanem u poslastičarnici da radim – kaže Verica koja ponosno ističe da joj je Marija bila najveća podrška i da su njena snaga i pozitivna energija uticali na njeno ozdravljenje.

– Marija je bila sve vreme uz mene, trudila se da bude jaka. Moram priznati da je njoj moja bolest pala teže nego meni. To su mi govorili njeni prijatelji, da se preda mnom pravila jaka, a da joj je veoma teško palo – ispričala je ranije Verica.

Inače, izvori bliski Mariji tvrde da je pevačica veoma emotivna, te da zbog toga ponekad, „pukne“ i burno reaguje na neke situacije.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: STAR

FOTO: INSTAGRAM