Star

27 Novembra, 2020 20:00

BOMBAŠKI NAPAD u Kaluđerici! Srba tvrdi: „Neko hoće da UNIŠTI Karađorđa!“

Vest o bombaškom napadu u Kaluđerici najviše je uznemirio Aleksandru Subotić jer je odmah posumnjala da se radi o porodičnoj kući njenog oca Karađorđa, piše novi broj tabloida STAR.

„Aleksandra preplašena da će joj ubiti oca!“

– Čim sam čula da je bačena bomba u neko dvorište u Kaluđerici, premrla sam od straha. Znam da mi je otac u Parovima i o njemu ne brinem, ali opet nije prijatno. Odmah sam poslala poruku jednoj komšinici da se raspita gde je to bilo i srećom, ova bomba nije pala u naše dvorište – kaže Aleksandra, dok njen stric Srba misli da je ipak Karađorđe meta napadača.

 – Ja sam, hvala Bogu, dobro! Evo večeram i gledam Parove. Moje dvorište je čitavo, nije pala bomba. Ali je moguće da je nastradalo Karađorđevo imanje, onaj njegov salaš gde drži konje. To je na drugom kraju Kaluđerice. I pre dve godine su mu zapalili imanje i ubili konja, verovatno opet pokušavaju da ga nerviraju dok nije tu. Već dva meseca je u rijalitiju, gledam ga i ne verujem šta tamo priča i kako laže – priča Srba i dodaje:

Izdržavao sam ga kad nije imao dinara, a on sve poriče. Zato nisam uzeo obavezu da mu plaćam račune dok nije tu, ne znam ni ko mu plaća obaveze, ni da li ima struju i vodu ili su mu možda sve isekli. Doći će on opet na moja vrata i po moju pomoć, samo polako – otkrio je Srba za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR