scandal

April 13, 2018 23:30

By

Bora pljunuo Macu, urlao na nju, cepao joj i bacao stvari u jezero! (VIDEO)


Nakon što je završen sastanak na kome je Radosav Stefanović Žuti dobio specijalni zadatak, da zapisuje greške svojih cimera, a Mina Vrbaški i Zorana Stefanov kažnjene zbog spavanja preko dana, došlo je do haosa.

Maca Diskrecija komentarisala je Boru Santanu sa Banetom koji je branio svog druga, a ono što Maca govori čuo je Slobodan Radanović koji nije mogao da veruje šta govori ova ukućanka zbog čega je počeo da viče na nju. Podsetimo, nedavno je Maca rekla Bori kako treba slaviti dan kada je preminula njegova majka. Na kraju je Bora Santana bacio Macine stvari u jezero.

“Šta ti radi?! Ti mučiš čoveka! Nakazo bre! Nemoj da maltretiraš čoveka više! Nemoj da ga maltretiraš! G*vno si jedno malo smrdljivo! Nemoj da ga maltretiraš više!”, vikao je Sloba na Macu, a pošto joj se unosio u facu moralo je obezbeđenje da reaguje.

“Nisam ti se obratila!”, govorila je Maca u svoju odbranu.

Dok su ostali ukućani pružili podršku Bori Santani u ovoj situaciju, on je uzeo džak u kome su se nalazile Macine stvari i iste bacio u jezero. Diskrecija je sve vreme vikala i molila ga da to ne radi, međutim muzičar je nije poslušao.

“Nisam mogao više da izdržim”, rekao je Bora u jednom trenutku, a onda je nastavio da se svađa sa Macom.

U toku svađe Santana je pljunuo Diskreciju, počeo da cepa majice i uzeo nove Macine stvari iz garderobera i počeo da ih cepa. Muzičar je iste odneo i na farmu, kako bi ih valjao u blatu. Sve vreme uz Boru je bilo obezbeđenje.

https://svet-scandal.rs/vesti/kakva-nekultura-prljavstina-svi-su-zgrozeni-bora-santana-vrsio-nuzdu-napolju-evo-sta-je-maca-uradila-video/

 

AUTOR: scandal!

FOTO: Ivan Vučićević