Bora_Santana
Star

18 Oktobra, 2021 22:30

Bora Santana otkriva tajnu! „Rešićka je ZAVRNULA je bivšeg dečka!”

Bora Santana rešio je da progovori istinu o bivšoj prijateljici Sandri Rešić za koju tvrdi da je ozbiljan folirant i da će žestoko da je raskrinka.

Bora Santana otkriva tajnu!

Nedavno je pevačica u rijalitiju pričala kako je prekinula vezu od pet godina, i da je bila jako razočarana jer nije imala podršku dečku kada joj je trebalo! Zbog toga je Bora rešio da otkrije šta se stvarno desilo.

Miroslav koji je takođe muzičar i koji je bio sa Sandrom u vezi je moj dobar prijatelj. Sve što je rekla je slagala kao pas! Ona je loša devojka i težak folirant, a to se dalo videti ko je ona kada je obrlatio onaj klinac Marko i šutnuo je ko loptu skočicu. Miroslav je Sandru i te kako čekao dok je bila u rijalitiju, nije hteo nikad da se oglašava i da ima reklamu preko nje. Nije imao napolju nijednu grešku, i Sandra to zna. Ona je znala kad je u rijaliti ušla da će sa njim da završi, i trebalo je da mu to pošteno kaže, a ne da je on čeka! Ona je izašla iz rijalitija, i to veče je on došao u Šimanovce da je sačeka. Sve je bilo strava, tu joj je bila i majka. Ali od te noći, kada je odvezao kući, ona mu se više nije javila na telefon. Priča mi dečko, kaže ne zna šta se desilo uopšte. Baš je bio u šoku, on je čeka, pet godina su zajedno i ona mu tako okrene leđa bez objašnjenja. Totalno se izopačila, umislila je da je bitna, ne znam šta je sa njom. Ako uđem unutra ona i ja ćemo da vodimo ozbiljan rat! Muka mi je više od njenog foliranja – rekao je Bora za Star.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ