Star

3 Oktobra, 2021 12:00

Bora vara Milicu sa Macom Diskrecijom! Posle emisije završili u NJEGOVOM STANU!

Maca Diskrecija i Bora Santana imali su kratku romansu u Zadruzi 1 pre tačno četiri godine, a sada su je obnovili, pa su posle emisije kod Amidžića završili u njegovom stanu. Bora još neće ništa da potvrdi i sve radi tajno! Milicu je slagao da ga Maca ne zanima, a opet je proveo noć sa njom.

Bora vara Milicu sa Macom Diskrecijom!

Maca i ja smo u korektnim odnosima. Bori se devojka na svoj način i radi. Ima nekih simpatija između nas uvek. Baš me je iznenadila svojom promenom. Lepo izgleda. Ne gledam je trenutno kao s**sualni objekat. Za sada smo ugovorili neke zajedničke nastupe i to je to. Dobro, povezem je nekada kući kada se sretnemo u gradu ili na nekoj emisiji, ali nema ništa više od toga među nama – rekao je Bora za Star, ali nije baš bio iskren, pa nam je njegov drug otkrio šta se dešava:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MACA – Senada Nurkic (@maca_macici_star)

Bora i Milica su i dalje u ljubavi, ali on krije da se viđa sa Macom. Sve radi tajno, a onda Milicu laže kako ne bi poludela. Kada ga pita šta se to priča za njega i Macu, on samo viče da je to zbog posla i ništa drugo. Vara Milicu i laže je jer želi da je drži na uzici, a sa druge strane izlazi i viđa se sa Macom. Obiće mu se to o glavu kada Milica bude saznala sve, pakao će mu napraviti.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ