Borba za potomstvo Jelene i Žike
Svet

4 Decembra, 2022 17:30

Teška bolest je sprečila da se ostvari kao majka: Jelena Živanović progovorila o mukama za dobijanje potomstva

Borba za potomstvo Jelene i Žike Živanović trajala je sve do ovog trenutka

Jelena i Žika Živanović već deceniju i po uživaju u skladnoj ljubavi i o njihovom privatnom životu se malo zna. Nakon što su skupili hrabrost i priznali svoje emocije kako sebi tako i svima drugima, frontmen grupe Zana i njegova lepša polovina žive svoje snove. Međutim, jedan je ipak ostao nedosanjan.

Pročitajte: Već dugo se borimo, ne znamo šta znači voleti – Jelena i Žika odustali od svega, kraj nakon 14 godina

Borba za potomstvo Jelene i Žike

Foto: ATA images

Jelena Živanović u jednoj emisiji otkrila je brojne nepoznanice iz privatnog života, pa i one najbolnije poput nemogućnosti da ima decu. Borba za potomstvo Jelene i Žike trajala je godinama, iako su se nadali da će iz te bitke izaći kao pobednici, do toga nažalost nije došlo.

Ona je iskreno ispričala i sa kojim se zdravstvenim problemom susrela.

– Otkrila sam usled svih tih ispitivanja da ja u stvari imam hašimoto i da se to pretpostavljam odrazilo i na to da ja ne mogu da ostanem u drugom stanju – rekla je otvoreno Jelena a onda objasnila kako se osećala posle odlaska na vantelesnu oplodnju.

– Posle jedne vantelesne koja je kao što se zna neuspešna ja nisam želela da se upuštam više u sve to jer ti hormonalni disbalansi su mene dovodili do toga da apsolutno to nisam bila ja.

Pročitajte: Jelena i Žika pokušali sve da DOBIJU DETE! Da li razmišljaju o usvajanju?

Borba za potomstvo Jelene i Žike

Foto: Facebook

Borba za potomstvo Jelene i Žike Živanović tada je i prestala. Pevačica je shvatila da ko zna zašto je to dobro i zašto to baš tako treba da bude. Godine su bile potrebne da se saživi sa teškom istinom, ali kako i sama kaže danas je sve baš onako kako treba.

– Rekla sam ako je Bog rekao ovako… Žika ima dve ćerke, sada je postao i deda – iskreno je završila Jelena.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Youtube printscreen