Star

14 Oktobra, 2020 20:00

Bosanac BEŽI od Đorđa Davida! Plaši se da ga ne ZARAZI!

Dragan Stojković Bosanac i dalje je u strahu od korone, piše tabloid STAR!

Ide okolo i sve članove žirija prska alkoholom!

On na snimanja Zvezda Granda“ dolazi pod punom ratnom opremom, a najviše zazire od Đorđa Davida jer je on imao koronu, pa je Bosanac uobrazio da je on najveća potencijalna opasnost!

Kako prenosi STAR, kada stigne na snimanje, Bosanac obavezno nosi masku i ne skida je dok se ne smesti u svoju fotelju. Prvo detaljno dezinfikuje sve oko sebe, najpre boks od pleksiglasa kojim je odvojen od ostalih članova žirija, a onda i radnu površinu na kojoj se nalazi crveni taster, a na kraju i svoje ruke. Tek onda skida masku, a ako mu se slučajno neko od kolega približi, odmah je navlači i prska sve oko sebe asespsolom i alkoholom.

Baš se dobro čuva, a od Đorđa Davida beži kao đavo od krsta! Ako roker i pokuša da mu priđe i nešto mu kaže, Bosanac se sklanja na propisano odstojanje. Neće čovek da rizikuje, zna da je rizična grupa i da bi korona mogla i te kako da ga ugrozi jer je prošle godine operisao srce, a kako je čuo da i oni koji su preležali virus mogu ponovo da ga dobiju, Đorđa Davida zaobilazi u širokom luku.

FOTO: GAJA