Dragan Stojkovic Bosanac
Scandal

27 Marta, 2021 17:00

Bosanac NAPAO Brenu! „Kako si mogla ovo da URADIŠ?!”

Kako SCANDAL! saznaje, Dragan Stojković Bosanac opasno je popljuvao i osuo paljbu po pesmi Lepe Brene!

Bosanac: „Ovo je bruka i sramota!”

Naime, jedna takmičarka Zvezda Granda izabrala je da se publici predstavi pesmom Lepe Brene Učenici, mučenici, ljubim vam soj, direktori, profesori, niste moj broj, daj Bože zdravlja i radosti… I dok su svi ostali članovi žirija bili oduševljeni i njenim stajlingom, scenskim nastupom, pevanjem i uopšte na sve iz žirija ostavila je savršen utisak, posebno na mentorku Anu Bekutu, Bosanac je bio jako kritičan:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

Ja sam u šoku! Ovo je pesma Lepe Brene?! Ne mogu da verujem?! Brena ovo nije smela da snimi – rekao je Bosanac pred kamerama, a onda je na pauzi nastavio i u bekstejdžu:

Ja ne mogu da verujem da je Brena snimila ovakvu pesmu, majke mi mile, nikada je nisam čuo! Na to je Snežana Đurišić pogledala u njegovom pravcu i rekla: Koga si ti to hteo da pljuneš?! A Bosanac je nastavio: Učenici mučenici, Popoviću, jel si ti ovo snimao, majke ti – pitao je Bosanac i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official)

Bez obzira ko je ovo komponovao, ovo je pff! Ovo je sitno prolazno!

Popović je na to rekao: To je bilo pre 30 godina, matori jedan, branio se Popović, ali je Bosanac bio uporan: Svejedno, loša je pesma! Brena ne zaslužuje ovu pesmu, dajte ljudi! Potom su se umešali i drugi članovi žirija s ciljem da ubede Bosanca da je ta Brenina pesma bila zaista ogroman hit, te da nema potrebe toliko da kritikuje pesmu, ali on je do kraja ostao pri svome!

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ