Star

27 Marta, 2021 19:00

Božinovska: „Ne treba mi ničija MILOSTINJA! Platila sam svoju GREŠKU”

Goca Božinovska poludela je zbog priča da su joj izvršitelji dolazili na vrata kuće u Surčinu zbog duga od 30.000 dinara. Navodno, pevačica je slučajno zagubila neki račun od septembra meseca, pa joj je sad sve stiglo na debelu naplatu.

Goca grca u dugovima?

Jedina istina je da sam preskočila da platim jedan račun za septembar mesec prošle godine. Tada mi je mama pala i slomila kuk i ja sam se odselila kod nje u Kraljevo. Kada sam se posle dva meseca vratila u Beograd, taj račun od 7.000 dinara sam propustila. Kako je vreme prolazilo, kamata je rasla i sad, posle pola godine, stigao mi je dopis da sa kamatama moram da platim čak 30.000 dinara. Kad se nisam šlogirala, ej toliko da nakarikaju te kamate. Poludela sam kako su bezobrazni, ko da nisam savesni platiša, a sve redovno plaćam. Sredila sam to, tako da ništa više ne dugujem, a izvršitelji nema za šta da mi dolaze – objašnjava za Star Goca koja se mnogo iznervirala jer ljudi uveliko laju okolo kako je nemarna i neodgovorna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Goca Bozinovska (@gocabozinovska)

Ljuta sam na sve koji su me zloupotrebili. Ne treba mi ničija milostinja. Ja sam neko ko je uvek strahovao, nisam trošila, već sam marljivo ostavljala sa strane. Sada mi to znači jer nema posla zbog korone. Ja se odmaram, a to što sam ostavljala imam za trošak. Nekad su me deca kritikovala, a onda mi posle kažu: Mama, sad vidimo da si bila u pravu – objasnila je Goca.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ