Karleušin otac svet novine svet portal
Svet

June 7, 2024 15:52

By

Upoznajte braću Jelene Karleuše: Dugo ih je krila od javnosti, poznato je i zašto (foto)

Braća Jelene Karleuše rođena su u drugom braku njenog oca

Braća Jelene Karleuše koje je njen otac Dragan Karleuša dobio u drugom braku dugo su se skrivala od javnosti, pa su mnogi mislili da pop diva nije u dobrim odnosima s njima.

Braća Jelene Karleuše svet portal svet

Ata images

Braća Jelene Karleuše uz nju su i u sreći u bolu

Roditelji Jelene Karleuše, Divna i Dragan Karleuša, upoznali su se i venčali 1977, a već iduće godine dobili su ćerku, danas popularnu pevačicu. U to vreme Divna je bila studentkinja Pravnog fakulteta, a Dragan kriminalistički inspektor. Brak, nažalost, nije potrajao. Posle nekog vremena svako je krenuo na svoju stranu, a Jelena je nastavila  da živi s majkom.

Braća Jelene Karleuše svet portal svet

Instagram

Iako je Divna, kasnije, 17 godina bila u emotivnoj vezi sa pevačem Velimirom Mitrovićem Galetom, nije se ponovo udala. Dragan je, ipak, odlučio da još jednom ode pred matičara, a u zvaničnoj biografiji, svojevremeno predstavljenoj javnosti, navodi se da je njegova druga supruga direktor i suvlasnik preduzeća koje se bavi poslovima obezbeđenja, piše “Hello!”

Kada je Jelena Karleuša imala 13 godina, njen tata je dobio prvog sina Ivana, a deset godina kasnije i drugog, Nikolu.

Pročitajte Karleuša objavila svoju nikad viđenu fotografiju iz detinjstva – Svi misle da je na njoj njena ćerka Atina, a ne ona

Iako je sa polubraćom uvek negovala blizak odnos, a tako je i danas, na društvenim mrežama može se pronaći samo jedna zajednička fotografija. Snimljena je još 2016, na Vidovdan, kada su Jelena i Duško Tošić okupili porodicu na slavlju povodom deset godina ljubavi i osam godina braka.

Pomenuta fotografija i danas se može videti na „Fejsbuk“ profilu Ivana Karleuše. Prati je i kratka poruka:

– Jedna od sinoć. Sestra.

Braća Jelene Karleuše svet portal svet

Facebook printscreen

Mada o Ivanu i Nikoli nikada ne govori, jasan pokazatelj da su oduvek u odličnim odnosima je i činjenica da su bili uz nju i kada je preminula njena majka Divna, te da ih ne pominje i ne objavljuje njihove fotografije, jer oni ne žele da se javno eksponiraju.

jelena karleuša

instagram printscreen

 

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, FACEBOOK