Frizura Hane Huljić
Svet

January 1, 2023 21:15

By

Petar Grašo za Novu godinu učinio nešto neverovatno: Hana ganuta do suza

Bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić usledila godinu dana od venčanja pišu portali

Da li je bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić zaista usledila kako pišu mediji ne zna se zasigurno, mišljenje mnogih je, međutim, da ako se to do sada i nije dogodilo da je moguće da će se nakon najnovijeg poteza hrvatskog muzičara desiti.

Pročitajte: Petar Grašo brak doveo u pitanje – Švrljao sa mužem svoje prijateljice, ona završila na psihijatriji

bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić

Foto: Ata images

On je naime, na dan Božića posetio dom za decu, gde je svojom pojavom i muzikom obradovao najmlađe bez roditeljskog staranja. I njemu samom poseta sirotištu i druženju sa mališanima godila je, a zadovoljstvo tim povodom podelio je sa onima koji ga prate na Fejsbuk stranici.

– Odlazak u Dečiji dom Lipik nešto je najlepše što mi se dogodilo ovog Božića, posebno zbog toga što sam obradovao tolika dečija srca. Hvala pozivu Dnevnika Nove TV što su nas upoznali i što sam dobio tolike nove prijatelje – napisao je Grašo, očigledno vrlo ushićen ali po verovanju javnosti nemaran ili pak zaboravan.

Pročitajte: Zaljubljeni kao prvog dana – Petar Grašo i Hana Huljić zagrljeni pozirali fotoreporterima, otkrili istinu o braku FOTO

bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić

Foto: Instagram

Zaboravio je, tvrde njegovi pratioci, Petar da mu je ovo bio prvi praznik sa naslednicom Albom te da bi to zapravo trebalo da mu bude nešto najlepše što je na dan Božića iskusio, što u opisu on, nažalost, nije naveo. Naravno da je Grašo ponosni otac i da obožava svoju mezimicu sa kojom provodi sve svoje slobodno vreme, ono što mu mnogi zameraju je što bar jednom rečenicom nije na to podsetio. Da li mu je zamerila i Hana koja je sa muzičarem prvi put Božić pod istim krovom obeležila i da li je zaista zbog ovoga bračna kriza Petra Graša i Hane Huljić, kao što mnogi prognoziraju, na pomolu vreme će pokazati. Mi, mislimo da je ovaj Ptrov gest ganuo lepu Hanu.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images